Nieuws

Citroën zet elektrisch offensief in met nieuwe Ë-C4

Citroën Ë-C4
Citroën moet mee en lanceert daarom de nieuwe Ë-C4 om mee in het rijtje van opkomende elektrische wagens te passen.

Om niet onder te doen in de steeds sneller veranderende automotive-sector lanceert Citroën zijn nieuw elektrisch verdedigingsmechanisme: de Ë-C4 moet klanten overtuigen om te kiezen voor een elektrische wagen met het kenmerkende controversiële design waar de Franse autobouwer de laatste jaren op surft.

Citroën Ë-C4

Daarmee komt de Ë-C4 naast de Ë-Jumpy en Ë-Spacetourer te staan. Helaas heeft Citroën weinig of geen details meegegeven over de nieuwe elektrische crossover. Wel weten we dat er ook een diesel- en benzinevariant zal zijn van de C4-lijn.

Zo kunnen klanten kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij hun behoeften past. De ë-C4 wordt het vijfde geëlektrificeerde voertuig van Citroën op de Europese markt, in navolging van de C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy en ë-SpaceTourer.

Citroën Ë-C4

Design

De Citroën ë-C4 is een nieuw ontwerpconcept in dit segment, met een unieke identiteit. Het model combineert de ‘elegante’ en dynamische designelementen van een hatchback met bepaalde kenmerken van een SUV. De aerodynamische en vloeiende lijnen die kenmerkend zijn voor Citroën, worden gecombineerd met een nieuwe stijluitdrukking. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit.

Comfort

Als de belichaming van het Citroën Advanced Comfort®-programma tillen de nieuwe Citroën C4 en ë-C4 het comfortniveau naar een ongekend niveau: optimaal rijcomfort dankzij Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-stoelen en een interieur met wooncomfort dankzij de riante binnenruimte en praktische functies. Een nieuwe innovatie voor de voorste passagier wordt gepresenteerd tijdens de wereldpremière. Verder zorgt het lichte interieur voor een rustgevende sfeer, terwijl de Citroën ë-C4 een nieuwe rijervaring biedt waarbij stilte en souplesse centraal staan.

Zoals gezegd gaf Citroën geen prijzen en ook geen beschikbaarheid mee over de nieuwe Ë-C4.

autoConnected Car

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals