Nieuws

Elektrische Nissan Ariya debuteert in juli

Nissan Ariya
Als we de autobouwer mogen geloven zal de NIssan Ariya in juli het daglicht zien. Wij kijken reikhalzend uit naar de lancering en details van de SUV.

Al sinds oktober 2019 doen er heel wat verhalen en geruchten de ronde over de nieuwe Nissan Ariya. Dat is een elektrische SUV waar weinig of geen details van bekend zijn. In diezelfde maand zei de autobouwer nog dat de productie van de Ariya ‘binnenkort’ ging starten. Een specifieke datum bleef daarbij uit.

Nissan Ariya EV

Uit een nieuw persbericht van de Japanse autobouwer blijkt nu dat de Nissan Ariya in juli al in productie gaat. Maar ook nu geeft het bedrijf geen uitleg of details vrij van de nieuwe elektrische SUV. Het blijft bij Nissan Ariya production: July 2020.

Dat persbericht verschijnt uiteraard niet zomaar, het bedrijf vergelijkt hierin de nieuwe designs van zijn toekomstige wagens met de huidige. Zo wordt er bijvoorbeeld een vergelijking gemaakt met de LEAF zoals we die vandaag kennen, en de LEAF zoals die op de motorshow in Tokyo werd voorgesteld. De autobouwer wil daarmee aantonen dat het de conceptwagens redelijk goed in het achterhoofd heeft gehouden bij de ontwikkeling van het productiemodel.

Of dat ook zo zal zijn voor de Nissan Ariya is nog maar de vraag.  Op het einde van het persbericht staat er een gelijkaardige vergelijking met de Ariya, waarbij er dan een geheimzinnige zwarte wagen in beeld komt. Alleen de koplampen zijn zichtbaar.

Beschikbaarheid

Vandaag vermoeden we dat er in de grille vooraan een rader en ProPilot 2.0 sensoren zitten. Die moeten ervoor zorgen dat de elektrische Ariya klaar is voor autonoom rijden op een bepaald niveau. Maar ook daar is geen zekerheid.

Vermoedelijk zien we wel nieuwe details van de wagen in juli. Wij zijn alvast heel benieuwd!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business