OnePlus Nord banner

De nieuwe budgetsmartphone van OnePlus krijgt de naam Nord mee. Een prijs, specificaties of release date zijn nog niet gekend.

Update 01/07: Er lijkt een grote vraag te zijn naar de OnePlus Nord, want de eerste lading pre-orders is al uitverkocht. Heb je ernaast gegrepen? Geen nood, op 8 en 15 juli volgt een nieuwe kans, telkens vanaf 10 uur ‘s ochtends. Je betaalt een voorschot van €20 en van zodra de OnePlus Nord uit is, krijg je een code en een kortingsbon van €20 om je smartphone te bestellen. Je krijgt er nog een ‘verrassingsgeschenk’ bovenop bij. Het aantal pre-orders is beperkt, dus wees er snel bij!


Het is officieel: De naam van de nieuwe budget smartphone van OnePlus is de OnePlus Nord. Het feit dat de smartphone eraan zat te komen is al lang geen geheim meer, maar de naam was nog niet helemaal zeker. Geen OnePlus 8 Lite dus of OnePlus Z.

Eerder deze week maakte OnePlus al bekend dat het bedrijf nieuwe producten wil gaan introduceren in een betaalbaarder prijssegment. In dit segment is OnePlus zo’n 6 jaar geleden begonnen, maar sindsdien ging de prijs (en kwaliteit) van de vlaggenschepen van het bedrijf alleen maar omhoog.

Specificaties OnePlus Nord

Over de telefoon is nog niet veel officieel geweten. Volgens geruchten zou het echter gaan om een toestel met een 90Hz OLED-display van 6,55 inch. De OnePlus Nord zal waarschijnlijk aangedreven worden door een 765G processor, 6GB RAM hebben en 128GB opslag. We verwachten bovendien een 48MP camera en 16MP wide-angle. 

Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus: “De introductie van de OnePlus Nord-productlijn markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk voor OnePlus. Het ‘Never Settle’-motto draait om het delen van de beste technologie en producten met de hele wereld, maar betekent ook dat we onszelf willen uitdagen en buiten onze comfortzone willen treden. We zijn ontzettend trots op onze flagship-producten en blijven dit soort toonaangevende producten voor onze gebruikers creëren. We kunnen niet wachten om de OnePlus-ervaring via deze nieuwe productlijn met nog meer gebruikers over de hele wereld te delen.”

Release date OnePlus Nord

De OnePlus Nord komt voorlopig niet naar Noord-Amerika en zal exclusief in Europa en India te krijgen zijn. Verwacht wordt dat er op 10 juli een lanceringsevenement zal plaatsvinden in India. De OnePlus Nord pre-orderen kan al wel vanaf morgenvroeg 10 uur, maar een prijs is nog niet bekend. Elke pre-order krijgt ook een selectie merchandise van OnePlus Nord. Hoe sneller je bestelt, hoe meer je krijgt. Volg @OnePlus.Nord zeker ook op Instagram voor nog meer nieuwigheden.

Gerelateerde artikelen

OnePlus 8 Pro Review: Van vlaggenschip-killer naar vlaggenschip

Met de OnePlus 8 Pro bereikt OnePlus ongeziene hoogten, maar ook een ongezien prijskaartje. Is dit de beste OnePlus-smartphone tot nu toe?

1 REACTIE

  1. Die pre order was op 4 seconden over … ik was om klokslag 10 uur aan t kijken , klik op de knop .. buiten een melding van uw order word voorbereid gebeurde er niets … en bij refresh kreeg k melding dat alles al weg was 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here