YouTube

Breng jij ook veel te veel tijd door op YouTube? De app gaat je nu een herinnering sturen wanneer het tijd is om naar bed te gaan.

Eind mei maakte Google bekend dat het bedtijd herinneringen ging toevoegen aan YouTube en sinds vandaag zijn deze beschikbaar voor Android en iOS. Tussen filmpjes door zal je nu een herinnering krijgen dat het tijd is om te gaan slapen. 

Digital Wellbeing

Digital Wellbeing is al enige tijd zeer belangrijk voor Google en deze kleine toevoeging moet gebruikers helpen met het disconnecten van hun smartphone. In dit geval is het gevolg hopelijk een beter slaapschema. Om de functie te activeren ga je naar de YouTube-app en tik je rechtsboven op je profielfoto. Kies Algemeen en je ziet daar de bedtijd reminder staan. 

Zo stel je je bedtijd in op YouTube.

Tijd voor een pauze van YouTube?

Daarboven vind je ook een reminder voor het tijdig nemen van een pauze terug. Zet je deze aan dan krijg je elke 15, 30, 60, 90 of 180 minuten een herinnering om even iets anders te doen. Een andere leuke functie is Kijktijd, die je vertelt hoeveel tijd je zoal doorbrengt op YouTube. Deze kan je vinden door vanuit de app op je profielfoto te tikken. Van hieruit kan je ook bovenstaande herinneringen inschakelen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here