Nieuws

Realme onthult nieuwe X50 voor 349 euro met 5G en fast charging

Realme X50
De Realme X50 is sinds deze week beschikbaar in de Europese webshop van de gelijknamige producent. Voor 349 euro heb je al heel wat.

Op de Europese website van Realme is de nieuwe X50 5G-smartphone verschenen. Het gaat om een nieuw toestel dat de recente 765G-soc van Qualcomm aan boord heeft. Daardoor kan het toestel 5G ontvangen. Al zijn we daar in België vandaag nog niet veel mee. Op de website lezen we dat het toestel verkrijgbaar is voor 349 euro en het lijkt erop dat je daar heel wat voor terug krijgt.

Realme X50

Realme X50

Eén van de eerste opvallende punten is het feit dat de X50 een 120 Hz-display aan boord heeft. Die verversingssnelheid in combinatie met de Snapdragon 765G-soc maakt het voor gaming-fanaten mogelijk om nog meer uit hun mobiele games te halen. Al meteen een pluspunt voor Realme dus.

Het display is 6,57-inch groot met een resolutie van 2400 op 1080 pixels. Verder is het afgewerkt met een Gorilla Glass 5 en weegt de Realme X50 zo’n 202 gram. Momenteel is de smartphone verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren.

Onzichtbare vingerafdruk

Als tweede belangrijk punt kan de Realme X50 snelladen met een 30W-snellader die standaard wordt meegeleverd. Het toestel bevat dual-sim mogelijkheden. Bovendien kan je het toestel unlocken met een onzichtbare vingerafdrukscanner die in de aan-uit-knop van het toestel zit.

Ook qua camera’s lijkt de X50 heel wat te bieden. Aan de achterkant vinden we een vaste 48 MP-sensor, een 8 MP groothoeklens, een macrocamera en tot slot nog een zwart-witcamera. Vooraan zit een selfiecamera van 16 MP en een tweede van 2 MP die betere portretfoto’s in selfie-modus kan maken. Daarmee is ‘bokeh’ geen enkel probleem.

Interesse in de nieuwe Realme X50? Hij is nu beschikbaar via de Europese webshop.

De belangrijkste specs op een rijtje.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business