Morgen organiseert Xiaomi het lanceringsevent Product Ecosystem Launch. Daar zal heel wat worden voorgesteld, waaronder een nieuwe activiteitstracker en step.

Het lanceringsevent zal digitaal gehouden via een livestream. Die kan je vanaf 14 uur volgen via de Facebook-, Twitter- en YouTubepagina van het Chinese technologiebedrijf. Omdat de naam ‘Product Ecosystem Launch’ niet zo heel veel zegt, is het nog wat afwachten welke producten Xiaomi exact gaat voorstellen. Toch geeft de poster voor het evenement al heel wat hints weg.

Zo zien we een duidelijke verwijzing naar een nieuwe activiteitstracker, de Mi Band 5. De eerste details over die smarttracker maakte Xiaomi een maand geleden al bekend. De band zal onder andere magnetisch opladen introduceren, en zal ook een groter scherm hebben. Daarnaast kregen de sensoren een upgrade, zodat de hartslag accurater kan gemeten worden, en kan de band data verzamelen over je ademhaling, slaapritme en stressniveau. Of al die verbeteringen de smartband veel duurder zullen maken dan zijn voorgangers, dat komen we morgen te weten.

Scooters en een afstandsbediening

Maar het zal lang niet alles zijn dat Xiaomi morgen aankondigt. Het Product Ecosystem Launch-evenement belooft een beetje een allegaartje van verschillende productcategorieën te worden. Zo kan het evenement ook de globale lancering worden van de twee nieuwste elektrische steps van het bedrijf, de Mi Scooter 1S en de Mi Scooter Pro 2. Xiaomi lanceerde deze steps in april voor het Chinese publiek.

Komt de Mi Scooter 1S binnenkort ook naar België? Afbeelding: Xiaomi

Ook is inmiddels al bevestigd dat de Mi TV Stick zal gepresenteerd worden. Deze afstandsbediening debuteerde tijdens de voorstelling van de Redmi Note 9-serie in Duitsland, maar kreeg tot heden nog geen officiële voorstelling. De afstandsbediening sluit je via een dongle aan op je toestel en biedt ondersteuning voor Android TV.

Maar Product Ecosystem Launch heeft zelfs nog meer te bieden dan dat. Global Product Manager van Xiaomi Steven Bai kondigde via Facebook nog een ‘onaangekondigde verrassing’ aan. We zijn benieuwd. Het evenement kan je gewoon hier volgen via onderstaande link:

1 REACTIE

  1. Beste,
    De huidige stick op banggood gaat om een 1080p versie. research. 😮

    Soit, geen upgrades ivm hun boxversie…
    Hier net de amazon 4K stick, draait probleemloos android apps en beste beeldkwaliteit onder de sticks + softwareondersteuning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here