Poly koploper in de branche met breedste selectie voor Microsoft Teams gecertificeerde headsets

Poly biedt twee keer zoveel voor Microsoft Teams gecertificeerde headsets en personal speakerphones dan de nummer twee aanbieder.

Plantronics, Inc. (‘Poly’ – voorheen Plantronics en Polycom) (NYSE: PLT), een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt, heeft het grootste portfolio van voor Microsoft Teams gecertificeerde headsets. Daarmee voorziet het merk in meer flexibiliteit en keuze; meer dan twintig headsets en personal speakerphones zijn gecertificeerd voor Teams.

image
Afbeelding: Poly

Poly heeft de afgelopen drie jaar bijna 17 miljoen Microsoft-compatibele apparaten verkocht. Het nieuwste portfolio van gecertificeerde apparaten, met de dedicated paarse Teams-knop, bestaat uit de Voyager 4200 Office Series- en de Voyager 5200 Office Series-headsets, de Calisto 3200- en 5300-speakerphones, de Blackwire 3300 Series- en de recent aangekondigde Blackwire 8225-headsets. Met de Teams-knop is het mogelijk om direct een Teams-vergadering te starten en om meldingen en notificaties te ontvangen, waardoor gebruikers niets missen. 

Christine Roberts, senior vice president en general manager of enterprise headsets bij Poly: “Klanten en gebruikers willen graag een aantal opties hebben bij het selecteren van een premium headset of USB-audioapparaat voor hun werk. Zeker nu ze in andere omgevingen werken, zoals aan de keukentafel. Als het gaat om opties van hoge kwaliteit die naadloos integreren met Microsoft Teams, biedt niemand zo veel keuze en flexibiliteit als Poly.” 

Grote vraag door thuiswerken

Nu het erop lijkt dat het thuiswerken nog wel even doorzet, blijft de behoefte aan samenwerking op afstand bestaan. Het gebruik van Microsoft Teams is dan ook explosief gestegen, van 32 miljoen dagelijks actieve gebruikers begin maart 2020, naar 75 miljoen gebruikers eind april 2020. Daardoor is een nog grotere vraag ontstaan naar Teams-geïntegreerde apparaten.  

Alaa Sayed, industry director bij Frost & Sullivan: “Werken op afstand is voor veel organisaties nog steeds het nieuwe normaal, en dus blijft de vraag naar een groot aantal UCC-geïntegreerde apparaten, inclusief Microsoft Teams, een topprioriteit. Geen enkele andere aanbieder komt ook maar in de buurt van het brede portfolio van Poly, dat bestaat uit apparaten voor thuis, op kantoor en alles daartussenin. Poly’s vermogen om te voorzien in eenvoudige, flexibele en betrouwbare communicatie-endpoints is slechts een van de redenen dat Poly toonaangevend aanbieder is van wereldwijd inzetbare zakelijke headsets.” 

Poly’s portfolio bestaat uit verschillende Teams-gecertificeerde apparaten: van wireless DECT™-headsetsystemen zoals de Savi 8200 Office en UC Series, tot premium bluetooth™-headsets die zijn te verbinden met pc’s en smartphones, zoals de Voyager-familie, en draagbare USB-speakerphones zoals de Calisto 5300. Alle gecertificeerde producten zijn uitgebreid getest om de beste audio- en gebruikerservaring te garanderen. Bovendien zijn ze nauwkeurig ontworpen voor een flexibele en naadloze integratie met Microsoft Teams. De producten zijn als het ware een one-stop-shop voor de zakelijke behoeften op het gebied van samenwerkingsapparatuur en geschikt voor doorgewinterde én beginnende Microsoft Teams-gebruikers. 

Meer informatie en de volledige lijst van de voor Microsoft Teams gecertificeerde apparaten van Poly is hier te vinden. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Welke antivirussoftware gebruik jij?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business