Beklaag jij je ook al eens dat je de luidsprekers van je televisie niet meer kan horen als je van kamer wisselt? Dan is de Sony SRS-LSR200 iets voor jou.

Sony introduceert vandaag de SRS-LSR200 draadloze tv-luidsprekers. Met deze speakerset hoef je je niet langer aan een vaste locatie te binden en kan je dus perfect blijven luisteren naar je favoriete tv-programma terwijl je in de keuken het eten klaarmaakt, met de familie op het terras zit of even snel een bad neemt.

SRS-LSR200 Sony

Drie luidsprekers

De SRS-LSR200 is voorzien van drie ingebouwde luidsprekers (twee stereoluidsprekers en een stemluidspreker) die volgens Sony voor een helder en natuurlijk bereik zullen zorgen binnen een groot luistergebied. Er wordt gebruik gemaakt van Voice Zoom, een technologie die de geluidsfrequenties van dialogen in films of series optimaliseert. Dat is natuurlijk altijd een voordeel, maar de technologie zou extra nuttig zijn voor slechthorende familieleden. De draagbaarheid van de speaker zorgt er natuurlijk ook voor dat je hem makkelijk dichterbij kan plaatsen. Dit lijkt zeker praktisch, want de kwaliteit van tv-luidsprekers is vaak ondermaats, maar niet iedereen investeert in een goede soundbar.

Speakers

Oudere doelgroep

De Sony luidspreker is voorzien van een handgreep, zodat je hem makkelijk kan verplaatsen of gewoon mee kan nemen op vakantie of naar een tweede verblijf. Bovendien heeft de SRS-LSR200 een ingebouwde afstandsbediening die compatibel is met de merken Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, SAMSUNG, SHARP en Toshiba. De knoppen zijn bovendien voldoende groot zodat ze voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn, net zoals de draaiknop die het volume regelt.

SRS-LSR200 Sony

Sony richt zich met deze luidspreker duidelijk op de oudere gebruiker en dat zien we ook bij het laaddock, dat voorzien is van kleurcodes die overeenkomen met de kabels van de SRS-LSR200, die je enkel nog op je televisie moet aansluiten. Neem je de luidspreker van het dock, dan kan je 13 uur luisteren. Dankzij de 2,4Ghz draadloze verbinding moet dit bovendien zonder storing kunnen. 

De SRS-LSR200 is vanaf september verkrijgbaar in de Benelux voor € 220,00.

Gerelateerde artikelen

Sony A8 KD-55A8 (2020) OLED review: Adembenemend

De Sony A8 zorgt met zijn OLED-scherm voor de ideale balans tussen prijs en prestaties. De televisie doet dat door de premium technologie van de A9 opnieuw te introduceren op een lager prijspunt. Het resultaat? Een adembenemende kijkervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here