Netflix Shuffle

Netflix test dit jaar weer een shuffle-knop waarbij gebruikers aan het platform vragen om voor hen te beslissen.

Advertentie

Zit jij soms ook eindeloos te stoken naar die perfecte film of serie? Op Netflix lijkt het soms heel moeilijk om – naast de populaire content – zelf eens iets te vinden dat verrassend werkt. Netflix test nu een nieuwe knop uit, de shuffle-knop. Daarmee kan je aan Netflix vragen om voor jou te beslissen welke film of serie je gaat kijken. Het platform doet dat op basis van je eerdere kijkgedrag.

Netflix Shuffle

De eerste tests blijken al te zijn uitgerold. Verschillende gebruikers melden dat ze een nieuwe knop te zien krijgen onder hun profiel. Uit die eerste tests blijkt dat Netflix ook gaat zoeken in je lijstje en in series of films die je al bekeken hebt en/of aan begonnen bent. Het bedrijf wil daarmee bepaalde gebruikers helpen om sneller aan de slag te gaan met een film of serie.

TV

Netflix zou vorige maand al gestart zijn met de nieuwe shuffle-knop. Momenteel kan je de functie alleen nog maar tegenkomen in de TV-app van de streamingdienst. De Shuffle-knop is niet de eerste keer dat de videostreamingdienst met het idee speelt. Vorig jaar al testte het bedrijf een ‘random’-knop uit waarbij het idee erachter nagenoeg hetzelfde is als bij shuffle. Het bedrijf liet al aan TechCrunch weten dat het de verschillende mogelijkheden nog test en dat er een uiteindelijke versie zal uitgerold worden naar alle gebruikers.

Een officiële datum werd daarbij niet genoemd.


Gerelateerde artikelen

Netflix nu ook beschikbaar op Google Nest Hub

Tover je Google Nest Hub om tot een tv'tje met Netflix. Ook handig tijdens het koken en vermoedelijk ook beschikbaar binnenkort voor Disney.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here