Nieuws

Skoda Enyac iV onthulling op 1 september

Skoda Enyac iV
Ook voor de Skoda Enyac iV is 1 september een grote dag. Het Tsjechische automerk lanceert dan zijn eerste elektrische SUV.

De onthulling van de ENYAQ iV op 1 september komt steeds dichterbij. Een impressie van het exterieur laat alvast zien hoe de verhoudingen verschillen ten opzichte van andere SUV-modellen van Skoda. De ENYAQ iV heeft een kortere voorkant en een extra lange daklijn. Dit zorgt voor een dynamisch uiterlijk en een ruim interieur. Ook staat de ŠKODA-grille verder naar voren en is deze meer rechtop geplaatst, wat de krachtige uitstraling versterkt.

Skoda Enyac iV
Een voorproefje van het nieuwe interieur.

Skoda Enyac iV

In het nieuwe lichtdesign van de ENYAQ iV vallen meteen de Full-LED Matrix koplampen op. Naast de verwerkte kristalelementen, zijn ook specifieke details verfijnd. Zoals de nieuwe dagrijverlichting en de nieuwe zeshoekige vorm van de LED-modules. Deze innovatieve LED-technologie benadrukt het duurzame karakter van onze eerste volledig elektrische SUV.

Enyac in het wild

In mei liet Skoda zelf al een aantal officiële beelden zien van de nieuwe EV. Verder zijn er nog maar weinig details bekend over de nieuwe elektrische SUV. Momenteel weten we dat de bagageruimte zo’n 585 liter groot is, de Enyac kan snelladen en dat hij een autonomie van ongeveer 500 kilometer heeft. Qua prestaties schiet de elektrische SUV naar voren in 6,2 seconden van 0 naar 100 km/h.

Wie graag mee op de hoogte blijft van de nieuwe Skoda Enyac iV kan zich hier inschrijven.

Skoda Enyac iV

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business