Google Home Donkere Modus

Heb jij ook graag een dark mode voor elke app? Google Home voorziet je van een donkere modus in de meest recente update van de app.

Advertentie

Een nieuw dag, een nieuwe dark mode voor een populaire app. Deze keer is Google Home aan de beurt, de app van Google die je toelaat om je hele huis te bedienen door instructies te sturen naar apparaten zoals de Google Nest Hub, je Chromecast of zelfs je Hue-verlichting. 

Google Home versie 2.27

De dark mode verschijnt in Google Home versie 2.27 van de app, waardoor je vanaf nu dus makkelijk je verlichting kan bedienen zonder jezelf te verblinden met je telefoon. Verwacht een donker kleurpatroon dat je ongetwijfeld al wel eens hebt gezien in andere Google-apps of eender welke andere donkere modus, aldus 9to5Google. Zo is de achtergrond nu zwart en krijgen de verschillende apparaten een grijze tint. De tekst die de kamers in je huis aanduidt, is wit geworden. Het lijkt er wel op dat je niet de keuze hebt om de donkere modus aan en uit te zetten afhankelijk van je voorkeuren. Er zal dus gekeken worden naar de instellingen van je telefoon. Een andere toevoeging in deze update is een indicator om aan te duiden of een stekker aan of uit staat. Dit moet mogelijke verwarring vermijden.   

Beschikbaar voor Android en iOS

De uitrol van Google Home 2.27 met donkere modus is ondertussen van start gegaan, maar de update is dus nog niet overal beschikbaar. iOS-gebruikers zouden hem al wel beschikbaar moeten hebben, maar ook daarvoor moet je via de iOS-systeeminstellingen gaan en eerst dark mode aanzetten.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

4 redenen om de nieuwe Chrome op Android te proberen

In de Chrome Beta-app kan je nu al een nieuwe versie van Chrome uitproberen. De vernieuwde browser is om verschillende redenen de moeite waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here