Logitech stelt vandaag de nieuwe Logitech M190 Full-Size Wireless Mouse aan, een budgetvriendelijke muis die speciaal ontwikkeld is voor mensen met grote handen.

Logitech M190

Speciale vorm

De Logitech M190 werd daarvoor voorzien van een speciale tweezijdige contourvorm die moet zorgen voor meer comfort en dus ook meer productiviteit. De draadloze muis werkt zonder vertraging tot op een afstand van 10 meter en dat tot 18 maanden lang dankzij de meegeleverde batterij. Net zoals we dat van Logitech gewend zijn, kan je de muis via een dongle verbinden met je computer en kan je er vervolgens meteen mee aan de slag. Gebruik je de M190 niet? Dan gaat deze automatisch in de energiebesparende modus.  

“De M190 combineert draadloze technologie, eenvoudige navigatie met de kwaliteit en precisie van een Logitech-muis en de hele dag lang comfort tegen een geweldige prijs”, aldus Elze de Leeuw, Benelux Marketing Manager. “Als je jouw draadloze installatie wilt opzetten of aanvullen met een full-size muis, zonder de full-size prijs, dan is de M190 de perfecte muis voor jou.”

Logitech M190 prijs en beschikbaarheid

De grote Logitech M190 komt met een klein prijskaartje van slechts 14,99 euro (adviesprijs) en is vanaf deze maand te verkrijgen bij Logitech zelf en via Amazon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here