MK295 Silent Wireless Combo

Op zoek naar een betaalbare muis-toetsenbordcombinatie die bovendien niet veel lawaai maakt? Dan is de MK295 Silent Wireless Combo van Logitech iets voor jou!

Logitech heeft woensdag de MK295 Silent Wireless Combo aangekondigd, een toetsenbord- en muiscombinatie met nieuwe gepatenteerde SilentTouch-technologie die 90 procent van het typ- en klikgeluid van de Logitech MK270 elimineert. De nieuwe combinatie, verkrijgbaar in grafiet en gebroken wit, heeft het vertrouwde typ- en klikgevoel van ‘s werelds best verkochte MK270-combinatie van Logitech, zonder de storende geluiden voor jou en de mensen om je heen.

“Of je nu thuis of op kantoor werkt, we weten dat lawaai een van de grootste nadelen is voor creativiteit, leren, productiviteit en zelfs het mentale welzijn. Onze SilentTouch-technologie in de nieuwe MK295 Silent Wireless Combo brengt de focus terug naar uw werk en weg van alle afleidingen in de omgeving”, zegt Elze de Leeuw,  marketingmanager van creativiteit en productiviteit bij Logitech. “Deze nieuwe, stille combo biedt het vertrouwde comfort en gevoel van onze bestverkochte toetsenbord- en muiscombinatie, maar dan zonder het geluid!”

Lange levensduur

Het full-size toetsenbord heeft een morsbestendig ontwerp, met stevige, in de hoogte verstelbare poten voor extra functionaliteit en comfort. De batterijlevensduur is zo’n 36 maanden.

De compacte muis heeft een geronde vorm en moet voor een geruisloze klik- en aanwijs-ervaring gaan zorgen. Naast een batterijduur van 18 maanden heeft de muis aan- en uit-schakelaars. Geniet van een sterke, draadloze verbinding tot 10 meter met Logitech’s kleine plug-and-forget USB-ontvanger.

MK295 Silent Wireless Combo

Prijs en beschikbaarheid

MK295 Silent Wireless Combo zal in september 2020 wereldwijd beschikbaar zijn op Logitech.com. De adviesprijs voor MK295 Silent Wireless Combo is €29,99

2 REACTIES

    • Hallo,

      We zullen het even navragen bij Logitech. De Nederlandse layout is zoals bij veel merken steeds eerst verkrijgbaar door zijn grotere populariteit, maar meestal zien we wat later dan wel een Azerty-layout verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here