ROG SWIFT PG259QNR

IKEA en ASUS Republic of Gamers (ROG) kondigen vandaag een samenwerking aan die moet zorgen voor uniek meubilair speciaal voor gamers.

ROG is een enorm populair bij gamers en is in Azië nog populairder dan bij ons. Zo zagen we de ROG gaming producten recent nog verschijnen in de thriller #ALIVE op Netflix. Het is dan ook geen verrassing dat IKEA voor ROG koos als partner om speciaal meubilair naar gamers te brengen. Het assortiment zal in februari beschikbaar zijn op de Chinese markt (het IKEA Product Development Centre bevindt zich in Shanghai, China) en de 30 verschillende producten zullen eind 2021 ook in Europa en de rest van de wereld beschikbaar komen. IKEA en ROG hopen zo meer dan 2,5 miljard gamers te bereiken.

ROG is heel enthousiast om samen met IKEA de ultieme gaming lifestyle voor gamers te ontwerpen. Gamers dromen van een perfecte gamingplek die niet alleen comfortabel en praktisch is, maar die hen ook volledig in de spelervaring onderdompelt. Dankzij onze jarenlange ervaring in innovatieve gamingoplossingen heeft ROG een uitstekend beeld van de gaming community. Dankzij onze samenwerking met IKEA, de expert in woninginrichting, creëren we synergieën waardoor gamers hun gedroomde gamingruimte in hun eigen woning kunnen inrichten”, aldus Kris Huang, General Manager van de ROG Gaming Gear and Accessories Business Unit.

Over welke producten het juist gaat is nog niet bekend. We verwachten alvast een bureau en tv-meubel, maar mogelijk treden de partners ook in de voetsporen van Logitech en lanceren ze samen een ergonomische bureaustoel.

Gerelateerde artikelen

Logitech & Herman Miller lanceren Embody Gaming Chair voor 1.331 euro

De eerste gaming chair geboren uit de samenwerking tussen Logitech en Herman Miller is nu beschikbaar. De Embody Gaming Chair zal je 1.331 euro kosten.

ASUS ROG kondigt nieuwe gaming line-up aan met grafische kaarten en accessoires

ASUS Republic of Gamers heeft een volledig nieuwe line-up van producten aangekondigd, van grafische kaarten tot een nieuwe headset en routers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here