Italië

Dat kon Data News te weten komen in een interview met Walter Ji. Ook plannen voor een flagship store in Brussel deed hij uit de doeken.

In een gesprek met Data News kondigde Walter Ji, Europees hoofd van Huawei’s Consumer Business Group aan dat het binnenkort een slimme bril op de markt wil brengen in België. Voor de productie van de bril werkt Huawei samen met brillenfabrikant Gentle Monster Eyewear. De HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear is in Europa al beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Spanje en Italië en binnenkort dus ook in België.

De bril komt in 7 verschillende versies, waarvan 4 types een zonnebril zijn. Met de smart glasses kan je muziek vanaf je smartphone afspelen of telefoons beantwoorden.

Batterijduur

In standby-modus gaat de batterij tot 20 uur mee wanneer de bril verbonden is met je smartphone via Bluetooth. Wanneer je de bril actief gebruikt, door het spelen van muziek of voeren van telefoongesprekken, heeft de batterij een levensduur van 2,5 uur. Daarna kan het opgeladen worden via het bewaardoosje met ingebouwde oplader. Op zijn website geeft Huawei een uitgebreide lijst van smartphones die compatibel zijn met de slimme bril.

Flagship store

Naast de bril wil Huawei ook een flagship store naar België brengen. De renovaties van een pand op de Louizalaan in Brussel zouden binnenkort beginnen. De plannen liggen al klaar. In de winkel wil Huawei zijn 1+8+N-strategie volledig uitdragen. Die staat voor de visie van Huawei waarin de smartphone (1) meerdere slimme toestellen (8) kan aandrijven en dat op verschillende locaties, zoals thuis of op kantoor, en voor verschillende doelen, gezondheid of entertainment (N). Er zullen dus niet enkel smartphones van de producent ten toon gesteld worden, maar het volledige assortiment dat de Chinese fabrikant te bieden heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here