Nieuws

Herfst op Disney+: dit kan je verwachten

Disney+ in België
Er komt heel wat nieuws aan op Disney+. Wij geven je een overzicht van de beste films en series die je kan verwachten deze herfst.

Disney+ is nog maar net beschikbaar in België, maar voor wie nu al op nieuwe films en reeksen zit te wachten is er goed nieuws. Op Twitter gaven ze gisteren een overzicht van alles wat op het platform zal verschijnen in september, oktober en november. Zowel nieuwe Disney+ Originals als beproefde klassiekers staan op het programma.

September

Becoming. In deze 10-delige docuserie worden enkele bekende atleten en artiesten gevolgd terwijl zij een bezoek brengen aan de plaats waar ze zijn opgegroeid. Elk vertellen ze hun eigen verhaal over hoe ze zijn geworden wie ze vandaag zijn. De serie werd ontwikkeld door Lebron James en volgt onder ander Nick Kroll, Ashley Tisdale en Caleb McLaughlin.

Te zien vanaf 18 september

Hidden Figures. Deze film uit 2016 vertelt het waargebeurde verhaal van drie Afrikaans-Amerikaanse, vrouwelijke wetenschappers en hun rol binnen de NASA in de jaren 1960.

Te zien vanaf 25 september.

Oktober

The Mandalorian seizoen 2. Voor wie vanuit België kijkt zijn wellicht nog maar 2 afleveringen van het eerste seizoen beschikbaar, maar weldra volgt het tweede seizoen al. Daarin krijgen we meer te zien van Baby Yoda over de spanne van opnieuw 8 afleveringen.

De eerste aflevering verschijnt op 30 oktober.

De Simpsons seizoen 31. Voor wie alle 30 seizoenen van de Simpsons, sinds de start in 1989, al één of meerdere keren gezien heeft is binnenkort seizoen 31 beschikbaar op Disney+. Dit seizoen werd uitgezonden tussen eind september 2019 en 17 mei 2020.

Te zien vanaf 1 oktober.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. De derde film in de Narnia-reeks kwam ondertussen al 10 jaar geleden uit. Toch blijft het de ideale familiefilm.

Te zien vanaf 9 oktober.

https://www.youtube.com/watch?v=hrJQDPpIK6I

November

The Lego Star Wars Holiday Special. Niets beter om alvast in de eindejaarsfeer te komen dan deze special. Daarin worden kijkers meegenomen naar de geboorteplaats van Chewbacca om de meest vrolijke en magische feestdag van de melkweg te vieren in echte Wookiee-stijl.

Te zien vanaf 17 november.

Marvel’s 616. Deze documentairereeks verkent de historische, culturele en maatschappelijke impact van het Marvel Comics-universum.

Eerste aflevering te zien vanaf 20 november.

disney+marvelontspanningsliderstar wars

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals