Nieuws

Garmin Venu Sq smartwatch is sportief én stijlvol

Garmin Venu SQ
Op zoek naar gezelschap tijdens het sporten of een avondje uit? De Garmin Venu Sq smartwatch past in elke situatie rond je pols

Garmin heeft de nieuwe Garmin Venu Sq smartwatch aangekondigd. De vierkante smartwatch moet helpen bij het onderhouden van een gezonde en actieve levensstijl. Garmin biedt ook een tweede model te koop aan, de Venu Sq Music Edition, met ondersteuning voor muziekstreamingdiensten.

Garmin Venu SQ

Zes dagen batterijduur

De Garmin Venu Sq is een horloge dat zowel tijdens de dag als tijdens het sporten gedragen kan worden. Een beetje batterijduur is in dat geval wel handig en Garmin belooft tot zes dagen zonder GPS en 14 uur met. De smartwatch is eenvoudig met je iPhone of Android-telefoon te verbinden en zorgt op die manier ook voor de nodige notificaties. Verder is de smartwatch zelf te personaliseren met thema’s, widgets en apps die je kan downloaden in de Garmin Connect IQTM-store. Met Garmin Pay kan je dan weer contactloos betalen. 

Garmin Venu SQ

Gezond gezelschap

Op het vlak van gezondheid wil de Garmin Venu Sq je zo veel mogelijk bijstaan en dat onder andere via:

  • geavanceerde slaapregistratie die de verschillende fases (licht, diep of REM) van je slaap analyseert; 
  • het opvolgen van je ademhaling en hydratatie; 
  • waarschuwingen bij abnormale hartslag (te hoog of te laag); 
  • het opvolgen van je menstruatiecyclus;
  • het monitoren van je stress met herinneringen om af en toe te ontspannen.

De smartwatch houdt ook rekening met je energieniveau dankzij Body Battery en kan zo trainingen, rust- en slaapmomenten inplannen. Wie niet vaak sport kan door de Venu Sq ook geholpen worden, want de smartwatch zou ook momenten van stress en angst kunnen identificeren. Iedereen kan in 2020 wel wat extra ademhalingsoefeningen gebruiken. 

Garmin Venu SQ

Wie zich helemaal wil uitleven kan een beroep doen op voorgeprogrammeerde trainingen en trainingen op maat voor meer dan 20 sporten. Dit allemaal in combinatie met Garmin Coach, dat je begeleidt bij het halen van je doelstellingen. 

Prijs en beschikbaarheid

De Garmin Venu Sq is per direct beschikbaar voor 199,99 euro. Voor de Garmin Venu Sq Music Edition betaal je 249,99 euro en een abonnement op Spotify, Amazon Music of Deezer is nodig voor het offline opslaan van je muziek. Onder de beschikbare kleuren zijn Zwart, Lavendel en Wit/Lichtgoud.

Raadpleeg zeker de laatste prijs van de Garmin Venu Sq op Bol.com!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business