Motorola G9 Plus

TechPulse zoekt samen met Motorola vijf lezers om de Motorola G9 Plus uit te proberen. Stel je nu kandidaat en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Als tester krijg je de smartphone thuisgestuurd en mag je er twee weken mee aan de slag om een goed oordeel te vellen. Na het testen schrijf je een review van ongeveer één pagina waarin je jouw bevindingen over de telefoon deelt. Deze review wordt verwerkt in een artikel op TechPulse.

Met de nieuwe Motorola Moto G9 Plus maak het die belofte wederom waar. Je krijgt indrukwekkende camera’s, een gigantische batterij met erg hoge oplaadsnelheid en een processor die meer dan 50% sneller is dan die van vorig jaar. De telefoon heeft een Snapdragon 730G chipset in combinatie met 4GB RAM en 128GB opslagruimte. Die chipset is aanzienlijk sneller dan de Snapdragon 665 in de Motorola Moto G8 Plus van vorig jaar zodat de meeste apps enorm vlot zullen draaien. Dat alles kost je amper 269 euro.

Hoe doe je mee?

Geef ons jouw motivatie waarom je de Motorola G9 Plus wil proberen door een mail te sturen naar testpanel@bluepixlmedia.com. Vermeld daarbij in het onderwerp Ik wil de Motorola G9 Plus testen. We hebben ook jouw naam, telefoonnummer en het adres waar de G9 Plus geleverd mag worden nodig.

Opgelet: we zoeken maximum 5 lezers dus wees er snel bij!

Inschrijven kan tot en met 2 oktober 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here