Nieuws

Samsung lanceert robuuste Galaxy Tab Active 3

Samsung Galaxy Tab Active3
De nieuwste tablet van Samsung is gemaakt voor uitzonderlijke omstandigheden en is schokbestendig.

Deze week heeft Samsung de nieuwe Galaxy Tab Active 3 onthuld. Het ontwerp van deze robuuste tablet speelt in op de manier waarop bedrijven tegenwoordig werken, met meer nadruk op het verbeteren van de productiviteit en veiligheid van medewerkers.

De tablet heeft een redelijk slank en compact ontwerp voor zo’n robuust toestel. De prestatie- en productiviteitsmogelijkheden van de tablet zijn perfect voor de meest uitdagende omgevingen en omstandigheden. Zo is de aanraakgevoeligheid van het scherm bijvoorbeeld handig voor eerstehulpverleners die handschoenen gebruiken om veilig te werken.

Samsung Galaxy Tab Active 3

De Galaxy Tab Active3 is MIL-STD-810H-gecertificeerd en kan ‘s werelds zwaarste klussen in de meest extreme omgevingen aan. Dankzij de verbeterde schokabsorptie is de tablet (in de beschermhoes) bestand tegen vallen tot 1,5 meter. De tablet is daarnaast IP68 stof- en waterbestendig, zodat je met een gerust hart in onvoorspelbare buitenomgevingen kunt werken.

Exynos processor

Uitgerust met de krachtige Exynos 9810-processor, 4 GB RAM en tot 128 GB intern geheugen, kan de Tab Active3 de nieuwste apps aan. Terwijl WiFi6 met MIMO supersnelle WiFi-roaming en hogere snelheden biedt. De duurzame, vervangbare batterij van 5050 mAh ondersteunt ook snel opladen via USB en POGO, zodat je snel weer aan de slag kunt. Voor bedrijven die tablets gebruiken op een vaste locatie, zoals een kiosk, heeft de Tab Active3 “geen batterijmodus” voor stroom zonder batterij.

De Tab Active3 is een krachtpatser met een pc-achtige ervaring, waar je ook bent. Samsung DeX is nu beschikbaar op de Tab Active3, met dual-screenfunctionaliteit, zodat taken overal kunnen worden opgepakt. Of je nu op kantoor bent of buiten.

De nieuwe tablet zal beschikbaar zijn voor 479 euro met vier jaar lang beveiligingsupdates.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business