Nieuws

Jabra bouwt verder op Elite 75t met nieuwe Elite 85t

Jabra Elite 85t
De Jabra Elite 85t serie wordt in november verwacht met verbeterde ANC en ondersteuning voor Qi-charging.


Jabra heeft een nieuw paar ANC earbuds op de markt gebracht; de Elite 85t serie moet voorganger 75t overtreffen. Dat doen de earbuds vooral met de volledig aanpasbare ruisonderdrukking-features.

Jabra Elite 85t

De nieuwe serie geeft je meer dan 5 uur luistertijd die kan uitgebreid worden tot 25 uren. Die luistertijd is zelfs mogelijk mét de actieve ruisonderdrukking ingeschakeld. Jabra koos er dit jaar voor om alle technologische hoogstandjes te voorzien.

Verder hebben de nieuwe draadloze earbuds zo’n 6 microfoons die voor een beter bel- en luisterkwaliteit moeten zorgen. Hoe meer microfoons, hoe beter de 85t’s je gesprekken kan vastleggen om ervoor te zorgen dat je gesprekspartner je duidelijk kan horen. Net zoals bij de ANC wordt ook hier achtergrondgeluid volledig weggefilterd.

Bovendien kan je de Elite 85t nu ook draadloos opladen op alle Qi-opladers, is er ondersteuning voor Alexa, Siri en Google Assistant en zijn de earbuds bestand tegen water en stof met het IPX4-certificaat.

Jabra Elite 85t

Prijzen en beschikbaarheid

De Jabra Elite 85t is beschikbaar vanaf november 2020 voor 229 euro. Je kan kiezen tussen verschillende kleuren als zwart, beige, koper/zwart en grijs.

Wie de Elite 75t vandaag heeft kan ook een software-update verwachten in de Jabra+ app voor een verbeterde ANC-ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business