Nieuws

Nura lanceert gaming microfoon voor Nuraphone

Nuraphone gaming microfoon
De Nuraphone heeft er een handig accessoire bijgekregen. Met de nieuwe microfoon kunnen gamers nu ook volop genieten van de audiokwaliteit.

Nura, het Australische bedrijf achter de Nuraphone, heeft nu ook een microfoon voor gamers ontwikkeld. De Nuraphone gaming microphone past perfect bij de bestaande wereldberoemde hoofdtelefoon en werd speciaal ontwikkeld voor gamers zodat ze alle geluiden uit het spel kunnen horen. Een belangrijk detail dat soms het verschil kan maken.

Nuraphone gaming microfoon

Nuraphone gaming microfoon

De nieuwe microfoon past zoals gezegd perfect op de Nuraphone. Hij kost 59,99 euro. Wat redelijk veel is gezien het feit dat de hoofdtelefoon zelf ook al 429 euro kost. Maar het voordeel van deze microfoon is dat hij simpelweg met een 3.5 mm audiojack werkt, je kan hem dus op elk toestel gemakkelijk aansluiten.

Qua geluid maakt de hoofdtelefoon via de kabel nog steeds gebruik van de indrukwekkende inversieve geluidstechnologie die Nura aan boord heeft. De microfoon past in de rechteroorschelp, heeft een microon met volumeknop en volgens Nura zou het een van de beste microfoons op de markt moeten zijn.

Ook Bose heeft nog niet zo lang geleden een aparte gaming microfoon uitgebracht. Wie interesse heeft kan vandaag de Nuraphone + gaming microfoon bemachtigen voor de pakketprijs van 344 euro. Nura geeft dus een fikse korting op de combinatie.

LEES OOK: Onze mening over de Nuraphone, is dit de hoofdtelefoon van de toekomst?

Nuraphone gaming microfoon

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business