Nieuws

HP zet gratis Instant Ink-abonnement dan toch niet stop (update)

HP Instant Ink
Vanaf 9 december zullen gratis Instant Ink-gebruikers 1 euro moeten betalen voor dezelfde formule. HP biedt ook enkele nieuwe abonnementen aan.

Update 17/12/2020: HP heeft laten weten dat het zijn beslissing in verband met de gratis Instant Ink-formule intrekt. Het bedrijf geeft toe dat thuisprinten in deze periode te belangrijk is. HP luisterde naar de feedback van klanten en wil zijn beslissing terugtrekken. Meer informatie kan je hier nalezen.

HP zal vanaf 3 november 2020 de gratis formule van zijn Instant Ink-dienst stopzetten. Wie vandaag voor de gratis formule koost kreeg daarvoor 15 pagina’s per maand. HP heeft er nu voor gekozen om 1 euro per maand aan te rekenen voor die dienst.

HP Instant Ink

Het model achter Instant Ink is redelijk eenvoudig. Je kiest een abonnement en HP stuurt automatisch inkt op. De printer weet perfect wanneer de inkt op is, en als je het abonnement stopzet kan bijvoorbeeld ook geen gebruik meer maken van de inktjets.

De printerproducent heeft ook een aantal nieuwe abonnementen geïntroduceerd met onder andere een aanbod van 1500 en 500 pagina’s per maand. Wie vandaag de gratis formule gebruikt zal vanaf 9 december automatisch overschakelen naar de 1 euro-formule. Uiteraard kan je de dienst altijd opzeggen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business