iPhone 12 Pro

Na de iPad Pro en Air heeft dit jaar ook de iPhone dezelfde behuizing gekregen.

Advertentie

Gisterenavond heeft Apple naast iPhone 12 ook een versie voor de Pro’s – iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max – aangekondigd. Het toestel heeft ook 5G-ondersteuning en geavanceerde, grensverleggende technologie voor gebruikers die alles uit hun iPhone willen halen.

Apple iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro-modellen hebben een nieuw design en een Super Retina XDR-display van rand tot rand, het gaat uiteraard om het grootste display ooit op een iPhone, dat wordt beschermd door de gloednieuwe Ceramic Shield-voorkant. De door Apple ontworpen A14 Bionic-chip, vormt de basis voor indrukwekkende features voor computationele fotografie, zoals het nieuwe Apple ProRAW voor meer creatieve vrijheid bij het fotograferen.

Ook maakt deze chip voor het eerst end-to-end Dolby Vision-video mogelijk, tot wel 60 bps. De nieuwe pro-camerasystemen hebben een ultragroothoekcamera, een telelenscamera met een nog grotere brandpuntsafstand op iPhone 12 Pro Max en nieuwe groothoekcamera’s voor mooie professionele foto’s en video’s in zowel lichte als donkere omgevingen.

LiDAR

De iPhone 12 Pro-modellen zijn ook voorzien van een nieuwe LiDAR-scanner voor indrukwekkende augmented reality (AR) en van MagSafe, voor snel draadloos opladen en een nieuw ecosysteem van accessoires die gemakkelijk op iPhone aan te sluiten zijn.

iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn uitgevoerd in roestvrij staal, in vier kleuren: grafiet, zilver, goud en pacific blue. iPhone 12 Pro kan vanaf vrijdag 16 oktober worden besteld en is verkrijgbaar vanaf vrijdag 23 oktober. iPhone 12 Pro Max kan vanaf vrijdag 6 november worden besteld en is vanaf vrijdag 13 november verkrijgbaar in de Stores. 

Apple iPhone 12 Pro
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here