AOC Porsche Design

AOC & Porsche hebben hun samenwerking versterkt. Design & ontwikkeling moeten monitoren een strakkere look geven.

Porsche Design en AOC zijn een partnerschip aangegaan die de geavanceerde en functionele designfilosofie van Porsche Design combineert met de state-of-the-art display-technologie van de producent..

AOC & Porsche

Samen brengen ze uitzonderlijke gamingmonitoren op de markt, ontwikkeld voor gamers die op zoek zijn naar de hoogste prestaties, terwijl ze de progressieve, maar stijlvolle uitstraling van hun gamestation voor ogen houden. De allereerste Porsche Design AOC AGON gamingmonitor wordt in het najaar van 2020 gelanceerd.

De designfilosofie van het bedrijf is het optimaliseren van vorm en functie door het ontdekken van nieuwe en innovatieve oplossingen. De monitorproducent is een dochteronderneming van TPV Technology, de grootste LCD-monitorfabrikant ter wereld.

Dankzij de high-performance en unieke gamingmonitoren van AOC Gaming en de premium AGON-lijnen claimt het bedrijf de nummer één positie in op de wereldwijde markt voor gamingmonitoren.

Porsche AOC
De eerste monitor zou dit jaar nog op de markt moeten komen.

Gerelateerde artikelen

Test AOC Vivacity: Een monitor met stijl

AOC liet designers van de F.A. Porsche studio los op het ontwerp van zijn nieuwe Vivacity Q27T1 monitor. Een knap resultaat voor wie van minimalisme houdt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here