Nieuws

Nieuwe OnePlus Buds Z zijn draadloze in-ears voor slechts 59 euro

OnePlus Buds Z
De OnePlus Buds Z zijn de nieuwste draadloze in-ear-oordopjes van OnePlus, voor een betere muzikale ervaring voor gebruikers onderweg.

Vandaag heeft OnePlus de langverwachte OnePlus 8T aangekondigd, hun nieuwste smartphone met 120H-display. Daarnaast werd er echter nog een nieuw product aangekondigd, de OnePlus Buds Z. Het gaat om draadloze in-ear-oordopjes tegen een sterke prijs.

De nieuwe oortjes zijn voorzien van 10 mm dynamische drivers voor een rijkere, booming bass in combinatie met bass boost-technologie. OnePlus laat ook weten dat ze zijn uitgerust met dynamische 3D-stereo van Dolby Atmos voor de best mogelijke soundstage. Ze hebben een gepolijst schelpenpatroon en worden geleverd met drie maten siliconenoordopjes voor een goede, stabiele en comfortabele pasvorm.

Muziek luisteren kan je twintig uur lang alvorens je opnieuw moet opladen. Tien minuten aan de lader zorgt voor drie uur speelplezier. Meer dan genoeg voor een workout dus, want de OnePlus Buds Z hebben een IP55-certificaat, wat ze zweet- en waterbestendig maakt. Met Quick Switch kunnen gebruikers heel snel en intuïtief muziek bedienen met een double-tap.

Speciale editie op komst

OnePlus Buds Z zijn verkrijgbaar in White en als speciale editie in een kleurstelling door de kunstenaar Steven Harrington. Hoe deze er zullen uitzien en wat ze gaan kosten, dat maakt OnePlus later bekend. De prijs van de witte variant is wel bekend en ligt op 59 euro. Vanaf 4 november 2020 zijn ze beschikbaar.

Lees zeker onze review van de OnePlus 8T!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business