Nieuws

Vivaldi 3.4 krijgt 2D-spelletje en wordt opnieuw beter dan Google Chrome

Vivaldi game Android
Vivaldi vindt de dinosaurus game in Google Chrome niet leuk genoeg en komt daarom met een eigen variant in versie 3.4 van de browser.

Vivaldi, de populaire browser die inzet op functionaliteit en gebruiksgemak, heeft zonet versie 3.4 gelanceerd. Vivaldi stelt je daarmee in staat om de verschillende menu’s volledig aan te passen, pagina’s automatisch te verversen na een bepaalde tijd én komt met een gloednieuw, cyberpunk-geïnspireerd 2D-spelletje. Drie zaken die Google Chrome niet heeft.

Wijzigingen voor desktopversie

Volgens Vivaldi moet een browser vooral aanpasbaar zijn en daarom kan je nu je menu’s indelen zoals jij dat zelf wil. Zo kan je bijvoorbeeld de instellingen verplaatsen naar het Help-menu als je vindt dat ze daar beter staan. Dit kan via Appearance, dat te vinden is in de instellingen (Ctrl + F12) van de browser.

Bezoek je bepaalde websites (TechPulse.be bijvoorbeeld) meermaals per dag, dan kan je ze vanaf nu gewoon open laten staan, waarna de pagina automatisch ververst zal worden na een bepaalde tijd. Er kan gekozen worden tussen elke 1, 2, 5, 10, of 30 minuten. Even rechtsklikken op een tabblad en je kan het eenvoudig activeren. 

Vivaldia game brengt je terug naar de jaren 80

Update 3.4 van Vivaldi moest ook vooral fun worden, laat het bedrijf weten. Daarom werd er een 2D-spelletje toegevoegd aan de browser. Vivaldia is een arcade-style runner game die rechtstreeks uit de speelhallen van de jaren 80 lijkt te komen. We hebben allemaal al wel eens een pauze nodig. Surf op dat moment naar vivaldi://game.

De game is zowel op desktop als op Android te spelen via de mobiele variant van Vivaldi. De Android-app heeft bovendien ook een nieuwe layout gekregen voor Speed Dials, waardoor het visueel nog aantrekkelijker zal zijn om mobiel te surfen. 

De desktop-variant van Vivaldi kan je hier downloaden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business