Nieuws

EPOS IMPACT headsets krijgen Microsoft Teams-certificaat

EPOS Impact
De Impact MB Pro-serie van EPOS is vanaf nu ook volledig compatibel met Microsoft Teams.

EPOS kondigt vandaag aan dat het assortiment UC-headsets met Microsoft Teams certificering wordt uitgebreid. De nieuwkomer is de IMPACT MB Pro-serie, die eerder enkel gecertificeerd was voor Skype voor Bedrijven. Een recente firmware-upgrade bracht daar echter verandering in. 

De IMPACT MB Pro-serie omvat de IMPACT MB Pro 1 UC ML en IMPACT MB Pro 2 UC ML, twee premium headsets die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in callcenters en kantooromgevingen. Beide werken ze met Bluetooth, waardoor er meteen ook de nodige vrijheid ontstaat.

EPOS Impact

De certificeringsupdate voor Teams biedt alle voordelen die ook voor Skype for Business golden en biedt daarnaast extra functionaliteit in Teams, zodat gebruikers meldingen kunnen ontvangen en direct naar die melding in Teams kunnen schakelen. Het bestaande groene led-lampje op de meegeleverde BTD 800 USB Dongle geeft nu meldingen bij een gemiste oproep, voicemail of het begin van een vergadering. Door op de knop voor oproep beantwoorden te drukken, opent de gebruiker de applicatie waarmee direct de relevante melding verschijnt: gemiste oproepen, voicemails of vergaderingen. 

De certificering van de MB Pro-serie is een uitbreiding van ons portfolio van UC-headsets die zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat onze gebruikers de tools hebben die ze nodig hebben om uitstekende prestaties te leveren door middel van een naadloze samenwerking en communicatie-ervaring, ongeacht de tijdzone en locatie,”  zegt Theis Moerk, Vice President of Product Management bij EPOS.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business