Nieuws

Samsung Galaxy Fold ontvangt functies Fold 2 door software-update

Samsung Galaxy Fold
© Samsung
Enkele van de nieuwe functies van de Samsung Galaxy Z Fold 2 komen nu ook naar de originele Fold. De functies worden beschikbaar door middel van een software-update.

Het gaat voornamelijk om camerafuncties. De Samsung Galaxy Z Fold 2 heeft de mogelijkheid om het scherm aan de voorkant van de dichtgevouwen smartphone te gebruiken als viewfinder voor de camera’s aan de achterkant (Rear Cam Selfie). Handig bij het maken van selfies.

Ook beschikt de opvolger over Capture View Mode. Deze modus stelt je in staat om een foto te kaderen in de ene helft van het hoofdscherm, terwijl je op de andere helft je laatst gemaakte foto’s kunt bekijken. De Pro Video Mode laat je daarnaast beelden opnemen in een verhouding van 21:9 met 24 frames per seconde.

Er komen ook een aantal productiviteitsverbeteringen naar de Galaxy Fold. App Pair maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een snelkoppeling in te stellen die maximaal drie apps tegelijk opstart in de gewenste gesplitste schermindeling. Zo kun je op de ene helft van je scherm een YouTube-video bekijken, terwijl je aan de andere kant op een WhatsApp-bericht reageert.

De bovenstaande functies worden allen ook beschikbaar op de originele Fold. Door middel van een software-update die vanaf vandaag wordt uitgerold, kun je gebruik maken van deze nieuwe functionaliteiten. Wanneer de update bij jou terecht komt, is afhankelijk van je provider en het land waarin je woont.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business