Nieuws

SteelSeries introduceert waterafstotende gaming muis

SteelSeries Aerox 3
De SteelSeries Aerox 3 is het nieuwe vlaggenschip van de Deense fabrikant van game-accessoires en randapparatuur.

De Aerox 3 is de eerste gaming muis met een IP54-rating, waardoor deze waterafstotend is. Ook moet dit stofvorming tegen te gaan. De muis is zowel in bedrade als draadloze versie beschikbaar en heeft een uniek honingraatachtig design. Hierdoor kun je een deel van de hardware zien. De LED-lampjes zijn goed zichtbaar door de gaten heen en ook aan de zijkanten bevindt zich een opening voor de verlichting.

USB-C, 2.4GHz, TrueMove Air/Core

De draadloze variant is op te laten door middel van USB-C en heeft een batterijduur tot tweehonderd uur in bluetoothmodus (tachtig uur in 2.4GHz-modus). Er wordt een speciale adapter meegeleverd, net als een gevlochten kabel om de muis te gebruiken tijdens het opladen. De Aerox 3 Wireless weegt 66 gram, terwijl de bedrade versie 57 gram weegt (zonder de kabel). Ten opzichte van het andere aanbod heeft deze SteelSeries-muis het logo van het bedrijf niet prominent op de behuizing staan.

In samenwerking met PixArt heeft SteelSeries een TrueMove Air-sensor ontwikkeld, die naast de Rival 3 Wireless nu ook in de Aerox 3 Wireless terechtkomt. De goedkopere bedrade varianten hiervan beschikken over een True Move Core-sensor. De SteelSeries Aerox 3 Wireless is vanaf 10 november verkrijgbaar voor €109,99, terwijl de bedrade Aerox 3 €69,99 kost.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business