Nieuws

Levert Samsung draadloze oortjes bij Galaxy S21?

Een Zuid-Koreaanse nieuwswebsite beweert dat er en set draadloze oortjes zou kunnen zitten bij de Samsung Galaxy S21. Start Samsung een nieuw gebruik?

Het is al jarenlang de gewoonte dat wanneer je een nieuwe smartphone koopt, daar een paar oortjes bijzitten. Dat waren vroeger altijd eenvoudige oortjes met een 3,5mm jack, maar van zodra premium smartphones die optie niet meer aanboden werden oortjes met een usb-c aansluiting in de doos geleverd. Volgens de Zuid-Koreaanse nieuwswebsite TopDaily zou Samsung voor de Galaxy S21 een paar draadloze oortjes mee in de doos steken. Draadloze oortjes zijn al langer de norm aan het worden binnen de audiomarkt.

TopDaily schrijft dat het zou gaan om Galaxy Buds Beyond-earbuds. Zo zouden de nieuwe draadloze oortjes van Samsung althans toch gaan heten volgens verschillende nieuwsbronnen. De oortjes worden verwacht tegelijkertijd met de Galaxy S21 aangekondigd en gelanceerd te worden.

Het voorbeeld van Apple

Er zijn voorlopige geen andere bronnen die de geruchten van de Zuid-Koreaanse website bevestigen, noch een reactie van Samsung hierop. Nieuws over de elektronicafabrikant heeft wel de gewoonte om vanuit het thuisland Zuid-Korea over te waaien naar andere windstreken. Toch spreekt het nieuws eerdere geruchten dat Samsung helemaal geen oortjes zou leveren bij de Galaxy S21 tegen. Samsung zou daarmee het voorbeeld van Apple volgen, dat de lader en oortjes voor de iPhone 12 achterwege liet. Dat deed Apple om de verpakking van de doosjes zo klein en milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Het is dus voorlopig nog even afwachten totdat Samsung dit gerucht bevestigt of ontkent. Misschien wacht Samsung daar zelfs wel mee totdat de Galaxy S21 in de winkelrekken ligt. Dat zou dit jaar overigens wel eens veel vroeger kunnen zijn dan dat we gewoon zijn. Dit jaar presenteerde Samsung haar vlaggenschipreeks in februari. Volgend jaar zou dat al wel eens in januari kunnen zijn. Maar ook dat zijn op dit moment helaas nog niet meer dan geruchten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business