Nieuws

Sony: PlayStation 5 niet beschikbaar in fysieke winkels bij launch

scalper
Sony zal geen exemplaren van de nieuwe PlayStation 5 verkopen in fysieke winkels als de next-gen console op 19 november verschijnt.

Op haar blogpost legt Sony uit dat het deze maatregelen neemt “om onze gamers, verkooppunten en verkopers veilig te houden in tijden van COVID-19”. Dit om te voorkomen dat er lange rijen staan bij lokale verkopers. Als je een console op dag van launch wil bemachtigen, dan moet dit dus online gebeuren.

Kwestie van geluk?

Hoewel je niet de deur uit hoeft om de next-gen console te bemachtigen, is het niet zeker of je online nog aan een exemplaar kunt komen op release day. Als je nog geen pre-order hebt geplaatst en nog kans wil maken op een PS5 op de dag van release, heb je simpelweg geluk nodig. De grootste kans heb je bij online winkels die geen pre-orders hebben aangenomen, maar de console wel vanaf 19 november online aanbieden.

Mensen die een pre-order geplaatst hebben om op te halen bij een fysieke winkel, zouden nog steeds in staat moeten zijn om dit te doen op de afgesproken tijdstippen en volgens de veiligheidsprotocollen van de winkelier.

gamingontspanningps5

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals