Nieuws

TCL lanceert Alcatel 1T 10 tablet voor 99,99 euro

Acatel 1T 10 Tablet

TCL Communication brengt twee nieuwe tablets op de Belgische markt. Beide bieden handige tools voor digitale lesmethoden: de Alcatel 1T 10 16GB en de Alcatel 1T 10 32GB. De nieuwe tablets zijn uitgerust met verschillende functies die rekening houden met het digitaal welzijn van de gebruiker. Ook zijn beide tablets voorzien van een batterij die zonder problemen urenlang meegaat.

Alcatel 1T 10

De nieuwe Alcatel tablet heeft een IPS-display van 10 inch dat wordt aangedreven door een 4080 mAh-sterke batterij. TLC heeft een Eye Care-systeem ingebouwd dat onnodig blauw licht moet wegfilteren. Als je bijvoorbeeld online lessen moet volgen, kan dat heel handig zijn. Bovendien is de betaalbare tablet ook voorzien van tools voor kinderen. Met o.a. Kids Mode kan je limieten instellen waarmee het tabletgebruik kan beperkt worden. 

Natuurlijk is ook de audio op een tablet heel belangrijk. In de 32GB-variant wordt een combinatie van twee speakers en microfoons aangeboden. Die microfoons zijn voorzien van 3M’s ‘far-field stemherkenning’ waarmee je gemakkelijk online vergaderingen kan doen. Die technologie zorgt er ook voor dat Google Assistant steeds nabij is.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Alcatel 1T 10 (2020) is verkrijgbaar in twee varianten: een wifivariant met 32 GB aan intern geheugen en op Android 10 draait. Het tweede model is een wifivariant met 16 GB intern geheugen die op Android 10 Go draait. Beide tablets zijn ook uit te breiden naar 128 GB.

In tegenstelling tot de 32-variant beschikt de wifi-versie niet over slimme audio. De 32GB tablet heeft een adviesprijs van 119,99 euro. De 16GB tablet is verkrijgbaar voor 99,99 euro. 

Interesse? Schaf deze tablet aan via Bol.com.

alcatelmobieltablettcl

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals