Teufel

Teufel maakt voor jouw het ultieme lijstje met must-have audiogadgets die je in huis moet halen.

Advertentie

Inmiddels werken we met z’n allen alweer een dikke 9 maanden thuis. Of je nu een apart ingerichte werkplek hebt, of aan een hoek geclaimd hebt van de eettafel – bepaalde items mogen niet ontbreken om de werkdag ook thuis goed te laten verlopen. Deze gadgets van Teufel mag je niet missen.

Je thuiswerkplek goed inrichten

Uit nood geboren, werkt nu een groot percentage van iedereen met een kantoorbaan thuis. Maar dit is niet voor iedereen even makkelijk; vaak gaat het gepaard met veel afleidingen. Kinderen die op de achtergrond aan het spelen zijn, buren die hun huis opknappen en met de boormachine aan de gang gaan – het zijn moments of distractions die je op kantoor niet hebt. Verder is de scheidslijn tussen werk en privé moeilijker te trekken. Je beweegt je immers de hele dag tussen bureau, keuken, woonkamer en andersom.Toch bevalt het gros van de thuiswerkers het zo goed, dat ze dit straks willen bij behouden.


En goed nieuws: er zijn talloze middelen om de kleinere euvels uit de weg te helpen, je werkplek goed in te richten en die ook aan een betere werk-privé balans bijdragen.
Naast een goede setup met een extra monitor, een goede bureaustoel of helder werklicht, is het wellicht ook belangrijk om de audio setup van je werkplek onder de loep te nemen. Heb je goede audio thuis om jouw conference calls, online gesprekken en workshops goed te kunnen verstaan? En weet je of jij goed te verstaan bent met de koptelefoon die je al jaren thuis hebt ligggen?

Teufel speakers en koptelefoons

Het Berlijnse audiomerk Teufel heeft een uitgebreid portfolio bluetooth speakers die de sound van je computer of laptop een enorme upgrade geven. De MOTIV GO is Teufel’s nieuwste aanwinst in het rijtje portable speakers. Naast een chic design heeft de speaker ook een indrukwekkend geluid: twee fullrange drivers bieden, ondersteund door twee passieve basmembranen een krachtige stereosound. De door Teufel inhouse ontwikkelde Dynamore-technologie verbreedt het stereogeluidsbeeld met één druk op de knop. Praktisch wanneer je een online meetig met een grotere groep collega’s hebt.

Ben je met een lastig project bezig en wil je je ongestoord een paar uurtjes kunnen concentreren, dan is een noise cancelling koptelefoon als de REAL BLUE NC een uitkomst. Kleine microfoontjes aan de binnen- en buitenkant van de headset nemen externe bijgeluiden op en sturen deze frequenties een tik later terug. Doordat de geluidsgolven elkaar opheffen, worden storende geluiden gedempt. Verder heeft de koptelefoon een microfoon zodat jij en je gesprekspartner elkaar bij videocalls duidelijk kunnen verstaan.

Na gedane arbeid ontspannen met een goede sound van Teufel

Je laptop dichtklappen, de deur van je kantoor dichtdoen – dat is niet altijd even makkelijk wanneer je jouw werkplek thuis hebt. Maar dat is nou iets wat je net wel moet doen om ook van je welverdiende vrije tijd te kunnen genieten en je batterij voor een nieuwe werkweek weer op te laden.


Muziek en films bieden in deze roerige tijden een welkome afleiding. ’s Avonds languit op de bank een serie streamen of een live concert van je favoriete band opzetten krijgt nog meer glans wanneer dit gepaard gaat met een goede sound. Dit kan met een Teufel soundbar, maar ook met een vloerstaande speaker als de Teufel ULTIMA 40 Active – dit is de enige actieve speaker ter wereld met HDMI-aansluiting voor je tv. Beide oplossingen zijn plaatsbesparend en leveren een mooie volle sound bij films, games en muziek.

Wil je meer ervaren over de speakers, soundbars en koptelefoons van Teufel, neem dan een kijkje op de website. Houd de salespagina in de gaten voor alle actuele aanbiedingen.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here