Nieuws

Foto’s Samsung Galaxy Buds Pro tonen ronder design

Foto's van de nieuwe Galaxy Buds Pro tonen de nieuwe draadloze oortjes van Samsung in de kleur violet met een ronder design.

Na de release van de Galaxy Buds Live in augustus komt Samsung binnenkort alweer met nieuwe draadloze oortjes in het Galaxy-gamma. Hoe deze Galaxy Buds Pro er zullen uitzien, daar weten we alvast wat meer over dankzij telecomjournalist Evan Blass.

Blass deelt via Voice twee foto’s van de nieuwe Galaxy Buds Pro. Daarop zijn de oortjes zelf te zien en hun oplaadcase. Met het design keert Samsung terug meer richting het design van de eerste Galaxy Buds en Galaxy Buds+ in plaats van de meest recente Galaxy Buds Live, die velen ook wel ‘earbeans’ noemden omwille van hun gelijkenis met bonen. Maar anders dan het driehoekige design van de Galaxy Buds lijken de Galaxy Buds Pro een ronder, ovaal design te hebben. Op de foto die Evan Blass deelde zijn de Galaxy Buds Pro te zien in de kleur violet.

De Galaxy Buds Pro, gedeeld door Evan Blass via Voice

De oplaadcase van de oortjes gelijkt dan weer meer op die van de Galaxy Buds Live. Samsung zou dus opnieuw kiezen voor een vierkant ontwerp in plaats van een lang, rechthoekige case zoals die van de Galaxy Buds.

De oplaadcase van de Galaxy Buds Pro, gedeeld door Evan Blass via Voice.

Over de specificaties van de oortjes werd eerder deze week al wat meer bekend, toen 9to5Google een keuringsaanvraag bij het FCC (Federal Communications Commission) kon inkijken. Daaruit blijkt het modelnummer (SM-R190) en dat de officiële benaming van de oortjes inderdaad ‘Galaxy Buds Pro’ luidt. De oplaadcase zou ook een grotere batterij krijgen, met een vermogen van 500mAH, ten opzichte van 472 mAH voor de Galaxy Buds Live. SamMobile beweert daarnaast te weten dat de Galaxy Buds Pro een verbeterde Ambient mode zullen hebben en actieve ruisonderdrukking (ANC), beter dan bij de Galaxy Buds Live.

Er wordt verwacht dat deze nieuwe draadloze oortjes van Samsung onthuld zullen worden samen met de nieuwe reeks smartphones, Galaxy S21, die wel eens volgende maand al zou kunnen komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business