Nieuws

Dit is AirPods Max: Apple’s eerste over-ear hoofdtelefoon

Apple AirPods Max
De Apple AirPods Max zien dan toch nog het daglicht in 2020. Voor 629 euro ligt hij onder je kerstboom vanaf 15 december.

Apple heeft zonet onverwacht zijn eerste over-ear hoofdtelefoon gelanceerd. De geruchten rond de AirPods Max deden al maanden de ronden. Maar de hoofdtelefoon werd in eerste instantie pas begin 2021 verwacht bij een reeks nieuwe aankondigingen. Vandaag krijgen we dus opnieuw een splinternieuw Apple-toestel te zien: dit zijn de AirPods Max.

Apple AirPods Max

De nieuwe hoofdtelefoon is volledig binnen de designlijn die Apple al een tijdje aanhoudt. We zien kenmerken terugkeren zoals de digital crown die ook op de Apple Watch te vinden is. De hoofdtelefoon heeft een slimme equalizer aan boord in combinatie met actieve ruisonderdrukking.

De AirPods Max worden aangedreven door Apple’s H1-driver. De hoofdtelefoon is beschikbaar in vijf verschillende kleuren en is te koop vanaf 15 december. De reden van deze onverwachte lancering heeft vermoedelijk te maken met het feit dat de iPhonegigant deze hoofdtelefoon nog onder de kerstboom wil krijgen in veel huishoudens. Wie wil kan hem nu al pre-orderen. Het toestel kost je wel de volle 629 euro.

Apple AirPods Max
Herken je de digital crown?

Onder de motorkap

Aan boord zit een 40-mm dynamische driver die Apple zelf ontworpen heeft. Met de knowhow die het bedrijf jaren geleden in huis haalde via Beats, gokken we dat de kwaliteit premium zal zijn. Maar laten we de eerste tests afwachten. Bedienen doe je onder andere via Siri en de hoofdtelefoon heeft ondersteuning voor Dolby Atmos aan boord.

Apple AirPods Max
Inclusief bijhorende case.
We zijn heel erg benieuwd naar de audiokwaliteit van de AirPods Max.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business