Nieuws

Samsung Galaxy S21 eerste officiële beelden gelekt

De eerste officiële teasers van Samsungs nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S21, zijn online gelekt. De toestellen verschijnen naar verluidt in januari 2021.

Nu de release van de Galaxy S21 nog maar een maand weg is, zullen we ongetwijfeld steeds meer over de toestellen te weten komen. Er zijn al genoeg onofficiële renders verschenen van de nieuwe telefoons, maar voor het eerst zijn er beelden van Samsung zelf verschenen.

Android Police heeft namelijk promomateriaal in handen gekregen. In de teasers zijn de Samsung Galaxy S21, de S21+ en de S21 Ultra te zien. De Ultra-versie verschilt aanzienlijk van de andere twee modellen. Het zijn allen 5G-toestellen.

Drie vlaggenschepen

De Samsung Galaxy S21 is te zien in de kleur Phantom Violet. Het camerablok lijkt een andere kleur te hebben dan de rest van de behuizing. Op de achterkant van het toestel bevinden zich drie op elkaar gestapelde cameralenzen in de linkerbovenhoek. Ernaast bevindt zich een flitser. Aan de voorzijde is een klein geperforeerd gat te zien, wat de selfiecamera moet voorstellen. De Galaxy S21+ ziet er exact hetzelfde uit als de standaard Galaxy S21. De verschillen zullen vooral zitten in batterijcapaciteit en de schermgrootte.

De Samsung Galaxy S21 Ultra verschilt qua ontwerp een stuk meer van de andere modellen. Deze zal over een gebogen scherm beschikken, in plaats van het platte glas van zijn broertjes. De Ultra-variant heeft een camera extra. Ook beschikt het over een laser autofocus systeem, wat de Time of Flight-sensor van de S20 Ultra moet vervangen.

Het is nog niet officieel bekendgemaakt, maar de geruchten gaan dat de Samsung Galaxy S21-reeks op 14 januari 2021 zal worden onthuld. Enkele weken later, op 29 januari, zullen de toestellen naar verluidt beschikbaar worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business