Nieuws

LG toont nieuwe Gram lineup met 11e gen. Intel

LG Gram
LG's superlichte Gram lineup krijgt dit jaar een update. Intel Evo, de nieuwste generatie processoren van Intel en een groter scherm.

De Gram-laptops van LG hebben dit jaar op CES een update gekregen. De laptops staan bekend omdat ze superlicht zijn met een groot display dat bijna geen bezels meer heeft. De LG Gram 17 weegt bijvoorbeeld amper 1,3 kg en moet vooral kunnen concurreren met de lichtgewicht MacBook Air of Pro van Apple.

LG Gram

De lineup van laptops is helaas niet beschikbaar in België. Het is ook niet bekend of LG de toestellen van de nieuwe generatie wel gaat verkopen bij ons. Dit is de lineup voor 2021: Gram 17, Gram 16 en to slot de 14 inch-variant. Daarnaast zijn er nog twee ‘2-in-2’ modellen.

Alle modellen hebben een screen-to-body ­ratio van 90 procent. Dat valt meteen op en zie ja natuurlijk ook op de foto’s. Bovendien heeft LG het toetsenbord van de laptops groter gemaakt voor meer comfort.

Onder de motorkap

De grootste verschillen met de oudere modellen zitten onder de motorkap. Zo krijgt LG Gram de 11e generatie processoren van Intel aan boord. Ze krijgen allemaal een certificaat met Intel Evo. Dat laatste wil zeggen dat de laptop minstens 9 uur batterijduur heeft en een nieuwe actief/slaapstand-functie aan boord heeft. Alles over Intel Evo kan je hier terugvinden.

Prijzen en beschikbaarheid moeten nog bekend gemaakt worden.

LG Gram

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business