Nieuws

Teaser NVIDIA wijst op RTX 3000 grafische kaarten voor laptops

NVIDIA 3060 TI
NVIDIA heeft op Twitter een teaser online gezet voor een speciaal CES-evenement op 12 januari. Alles lijkt te wijzen op de RTX 3000 line-up voor laptops.

In de video die we op Twitter te zien kregen is duidelijk de omtrek van een laptop zichtbaar, wat bevestigd dat het tijd is om kennis te maken met de RTX 3000 grafische kaarten voor mobiele apparaten. Veel meer dan dat weten we nog niet over het evenement van NVIDIA, behalve dat het op 12 januari om 18 uur onze tijd zal plaatsvinden op Twitch en YouTube

NVIDIA RTX 3060

Het zou echter ook kunnen dat NVIDIA van plan is om nog een extra desktop GPU te introduceren, namelijk de RTX 3060. De geruchtenmolen rond deze kaart draait al een tijdje en CES zou natuurlijk het ideale moment zijn om ze te lanceren. Momenteel is de 3060 TI de goedkoopste 3000-serie kaart voor gamers die van ray tracing willen genieten. De 3060 zou daar echter verandering in brengen door onder de 400 dollar te duiken. Heel zeker zijn we echter niet dat we de kaart te zien gaan krijgen, want die veronderstelling is vooral gebaseerd op het verschijnen van het GeForce RTX logo in de teaser video vlak na de schim van de laptop en een beeld van de game Outriders. Het zou uiteraard gewoon toeval kunnen zijn. 

Wij zullen alvast de persconferentie volgen, vlak na de presentatie van AMD en vlak voor die van ASUS ROG. Wie op zoek is naar een nieuwe gaming laptop wacht dus best nog een dagje. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business