NVIDIA 3060 TI

NVIDIA heeft op Twitter een teaser online gezet voor een speciaal CES-evenement op 12 januari. Alles lijkt te wijzen op de RTX 3000 line-up voor laptops.

Advertentie

In de video die we op Twitter te zien kregen is duidelijk de omtrek van een laptop zichtbaar, wat bevestigd dat het tijd is om kennis te maken met de RTX 3000 grafische kaarten voor mobiele apparaten. Veel meer dan dat weten we nog niet over het evenement van NVIDIA, behalve dat het op 12 januari om 18 uur onze tijd zal plaatsvinden op Twitch en YouTube

NVIDIA RTX 3060

Het zou echter ook kunnen dat NVIDIA van plan is om nog een extra desktop GPU te introduceren, namelijk de RTX 3060. De geruchtenmolen rond deze kaart draait al een tijdje en CES zou natuurlijk het ideale moment zijn om ze te lanceren. Momenteel is de 3060 TI de goedkoopste 3000-serie kaart voor gamers die van ray tracing willen genieten. De 3060 zou daar echter verandering in brengen door onder de 400 dollar te duiken. Heel zeker zijn we echter niet dat we de kaart te zien gaan krijgen, want die veronderstelling is vooral gebaseerd op het verschijnen van het GeForce RTX logo in de teaser video vlak na de schim van de laptop en een beeld van de game Outriders. Het zou uiteraard gewoon toeval kunnen zijn. 

Wij zullen alvast de persconferentie volgen, vlak na de presentatie van AMD en vlak voor die van ASUS ROG. Wie op zoek is naar een nieuwe gaming laptop wacht dus best nog een dagje. 

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Nvidia lanceert GeForce RTX 3060 TI grafische kaart voor 419 euro

De RTX 30-serie van NVIDIA grafische kaarten heeft er met de GeForce RTX 3060 TI een nieuw familielid bij, aangedreven door de NVIDIA Ampere-architectuur en de tweede generatie van NVIDIA RTX.

Nvidia introduceert RTX 3070, 3080, 3090, maakt immense sprong vooruit

Twijfelde jij nog over een upgrade van je grafische kaart? Dan is dat nu voorbij dankzij de nieuwe NVIDIA RTX 3070, 3080 en 3090.

MSI RTX 3080 Gaming X Trio review

De MSI RTX 3080 Gaming X Trio is een van de beste opties voor de hardcore gamer die echt alles uit zijn GPU wil halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here