Nieuws

Sony test Vision-S elektrische wagen in Oostenrijk

Sony Vision-S 2021 CES
Image: Sony
Vorig jaar stal Sony de show op CES en dat doet het in 2021 opnieuw met meer beelden van de Vision-S elektrische wagen en verschillende andere producten.

Sony heeft heel wat te tonen tijdens CES. Gisteren mochten we al kennis maken met de nieuwe Bravia XR televisie line-up, uitgerust met een cognitieve processor voor extra intelligente beeldverwerking. Vandaag werden ook twee nieuwe speakers voorgesteld, de Sony SRS-RA5000 en SRS-RA3000. Daar blijft het echter niet bij, want Sony liet ook de eerste beelden zien van een Airpeak drone en kondigde een nieuwe 360 Reality Audio-technologie aan die je concerten laat beleven alsof je zelf in de zaal naar de artiest zit te luisteren.

Sony Vision-S opnieuw in de schijnwerpers

Een groot deel van de aandacht werd echter opgeëist door de Vision-S, de conceptwagen die Sony vorig jaar al voorstelde tijdens CES om hun capaciteiten op verschillende vlakken aan het publiek te tonen. De elektrische wagen werd met veel lof onthaald en was ook bij ons op de redactie een van de favoriete producten van CES 2020. Helaas liet Sony al snel weten dat het bij een prototype zou blijven. Of toch niet? Het voorbije jaar is Sony verder blijven werken aan de Vision-S en heeft het bedrijf hem ook op de weg getest in Oostenrijk, zoals te zien in onderstaand filmpje.

Of de Vision-S ooit in productie zal gaan is echter nog steeds de vraag, maar Sony investeert alvast aardig in marketing voor de elektrische wagen en heeft het in een langer filmpje over hun bijdrage aan de toekomst van mobiliteit. Uit de interviews die we in de video zien blijkt ook dat verschillende partners van Sony de wagen maar al te graag naar het grote publiek zouden brengen.

Wij kijken alvast uit naar CES 2022 en verwelkomen in de tussentijd de updates rond de Vision-S die Sony geregeld op hun website plaatst. Het is eens wat anders dan jarenlang zitten wachten om een glimp op te vangen van de elektrische wagen van Apple.

Ons overzicht van CES 2021 met alle nieuwe aankondigingen vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business