Even geen zin om te antwoorden? Zet je gesprekken dan even stil met de snoozeknop!

Advertentie

WhatsApp is een geweldige app, waar heel veel mensen aan verknocht zijn. Hele gesprekken en discussies worden via deze communicatie-app gevoerd, van geanimeerde groepsgesprekken tot intieme een-op-eenconversaties. Daarmee zorgt de app ook voor een continu afleiding. Wat zou een snoozeknop dan handig zijn!

Previewfunctie

Betatesters van Google hebben de nieuwe Androidversie kunnen downloaden en uitproberen: versie 2.21.2.2. Daarin troffen ze de Later Lezen-functie aan. Met de Later Lezen-functie is het mogelijk gesprekken te archiveren, zonder ze echt in een archief te stoppen. Ze komen in een stiltehoekje, waarbij reacties en meldingen geen notificatie op je telefoon opleveren – zelfs niet als je persoonlijk wordt aangesproken in die gesprekken. Heb jij weer tijd en zin om je te mengen in het gesprek? Dan ga je naar de map Later Lezen (boven in de app te vinden) en kun je reageren zoals gewoonlijk. Vanuit die locatie kun je gesprekken ook weer naar de normale gesprekkenlijst verplaatsen.

De functie Later Lezen is nu nog in beta – het is nog niet bekend wanneer deze functie wordt ingevoerd in live versies van de app.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here