MSI GE76

Tijdens het MSIology evenement heeft MSI hun nieuwe gaming laptops aan de wereld voorgesteld.

Advertentie

Net zoals alle andere grote laptop producenten de voorbije 24 uur gedaan hebben, heeft ook MSI op CES 2021 een nieuwe line-up gaming laptops voorgesteld. De toestellen zitten vol met de laatste nieuwe hardware van NVIDIA en AMD.

MSI GE76 Raider

MSI viert dit jaar zijn 35ste verjaardag en dat viert het bedrijf met een speciale editie van de nieuwe GE76 Raider gaming laptop. Op het deksel van de laptop is de god Tiamat afgebeeld, die de vorm van een draak heeft, net zoals te zien in het logo van MSI. De laptop kan uitgerust worden naar keuze, met maximaal de nieuwst NVIDIA RTX 3080 grafische kaart en een Intel Core i9-processor. Dat is best opvallend, want andere fabrikanten, zoals ASUS ROG, hebben dit jaar de overstap naar AMD-processoren gemaakt voor hun gaming laptops vanwege het grote verschil in prestaties. De GE76 Raider komt net als de GE66 Raider uitgerust met een RGB-lichtbalk en heeft Wifi 6E connectiviteit aan boord. 

MSI GS66 Stealth

Mag je laptop wat minder hard ‘gamer’ schreeuwen voor gebruik tijdens de kantooruren, dan is de GS66 Stealth je aandacht waard. Ook hier vinden we RTX 30-serie grafische kaarten terug en opnieuw i9-cpu’s van Intel, vergezeld van een 4K 60Hz of FHD 300Hz beeldscherm. Bovendien wordt de GS66 Stealth geleverd met de Cooler Boost Trinity +-technologie en ‘s werelds dunste 0,1 mm ventilatorbladen voor een nog betere koeling. De unieke 99,9 Whr batterij heeft bovendien de hoogste capaciteit die je in een laptop zal aantreffen, aangezien een grotere batterij niet mee op het vliegtuig mag genomen worden.

MSI GP66 & GP76 

MSI presenteert de geheel nieuwe GP66 & GP76 Leopard. Beide zijn gebouwd voor alledaags en zwaar, veeleisend werk. De GP66 & GP76 Leopard zijn uitgerust met maximaal een GeForce RTX 3080 grafische kaart en de nieuwste Intel i7-processors. De naar achteren verplaatste I/O poorten ondersteunen alle standaard data- en weergave-uitgangen, maar ook een weergave tot 8k voor de kleinste visuele details, waardoor de laptop ideaal moet zijn voor complexe engineering- en ontwerpprojecten.

MSI kondigde ook nog de ultradunne Stealth 15M die slechts 1,7 kilogram weegt en 16,15 millimeter dik is. Ondanks zijn formaat bevat hij echter wel een RTX 30-serie kaart en 11e generatie Intel H-serie processor. Wie van dun houdt kan echter ook de GF75 en GF65 Thin-serie overwegen. GF Thin-serie combineert krachtige hardware en RTX 30-serie graphics met een 144Hz IPS-niveau display met dunne randen. 

Tot slot kan je ook nog kiezen voor de Creator 15, een all-round laptop die vooral voor video- en andere content creators interessant zal zijn door zijn 4K True Pixel touchscreen met 100% AdobeRGB kleurengamma. 

Advertentie

Gerelateerde artikelen

MSI GE66 review: Gaming laptop van het hoogste niveau

De MSI GE66 heeft heel wat te bieden voor de competitieve gamer, van het prachtige 240Hz scherm tot de spetterende prestaties van de RTX 2070 Super.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here