Nieuws

Samsung onthult Galaxy S21 en S21+: eersteklas camera en video in een iconisch design

Samsung introduceert tijdens Galaxy Unpacked met de Galaxy S21 5G en Galaxy S21+ 5G zijn nieuwste vlaggenschipmodellen.

Al meer dan een decennium vertrouwen mensen op de Galaxy S-serie voor baanbrekende mobiele ervaringen. De Galaxy S21 5G en Galaxy S21+ 5G bouwen hierop voort. Met professionele camera-innovaties en eersteklas prestaties op verschillende prijsniveaus bieden de smartphones het beste van het beste voor iedereen. Of toch iedereen wiens portemonnee dik genoeg is.

Gewaagde nieuwe stijl

De Galaxy S21 5G is speciaal voor diegenen die een licht ontwerp met een compact 6,2 inch scherm willen. S21+ 5G is een 6,7 inch scherm ietsjes groter, perfect voor marathongamers en bingewatchers, en heeft ook een batterij met ruimere capaciteit. Samsung introduceert voor de Galaxy S21 5G-serie introduceert een nieuwe iconische Contour Cut Camera-behuizing die opgaat in het metalen frame. De Galaxy S21 5G en S21+ 5G komen beschikbaar in tal van opvallende kleuren. Elk toestel is afgewerkt met een luxe, matte finish voor een verfijnde look en feel.

De displays van beide toestellen zijn gebouwd uit een intelligent, dynamisch AMOLED 2X Infinity-O 120Hz scherm, waarbij de framesnelheid zich automatisch aanpast aan de content die je bekijkt. Het scherm is ook vriendelijk voor je ogen dankzij de nieuwe functie Eye Comfort Shield. De blauwlichtfilter past zich automatisch aan op basis van het tijdstip.

V.l.n.r: Galaxy S21 Ultra, S21+ & S21. Afbeelding: Samsung

Maak elke moment episch

De Galaxy S21 5G bouwt voort op Samsungs camera-erfgoed met innovaties die ervoor zorgen dat je, ongeacht je niveau, altijd het beste shot en de mooiste video maakt. Je hoeft alleen maar te richten en de camera doet het werk. Enkele camerafuncties springen eruit:

  • 8K Video Snap: Selecteer kristalheldere beelden uit je 8K-video-opnamen, in hoge resolutie (33 MP). Zo leg je alle live-actie vast en maak je daarnaast superscherpe foto’s.
  • Super Steady: Hoe snel je ook gaat en hoe zeer je misschien ook schokt, dankzij deze functie zijn je opnames altijd vloeiend en strak. Bovendien: automatische optimalisatie tussen 30fps en 60fps met FHD-resolutie.
  • Director View: Zet de camera’s aan de voor- en achterkant tegelijkertijd aan om alles vast te leggen en/of switch tussen de verschillende lenzen.
  • Live Thumbnails: Voor een preview, om de hoek te wijzigen, of om in of uit te zoomen.
  • Multiple mic recording: In combinatie met de Galaxy Buds Pro leg je tijdens de opnames omgevingsgeluiden en je stem vast. Zet de Galaxy S21 5G in Pro Video Mode op een driepoot en gebruik de Galaxy Buds Pro om je stem en andere geluiden op te nemen.
  • Single Take: Dankzij AI leg je tot 14 stilstaande en bewegende beelden met één klik vast. Met Highlight Video en Dynamic Slow-Mo zet je de hoogtepunten extra in de spotlights.

Het camera-eiland van de Galaxy S21 5G en S21+ 5G bevat drie lenzen, aangevuld met AI. Zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen, regelt het geavanceerde camerasysteem dat je altijd het beste shot maakt. Portrait Mode zorgt ervoor dat het onderwerp loskomt van de achtergrond, ook biedt het opties voor virtuele studioverlichting en achtergrondeffecten. Deze functie werkt precies zo met selfies. Met Space Zoom maak je óók op grote afstand heldere en stabiele beelden, terwijl Zoom Lock de invloed van trillende handen onderdrukt en met 30x zoom blijft je doel centraal in beeld. Dankzij verbeterde processing kracht maak je bovendien zelfs als het donker is heldere beelden, wat ideaal is voor zonsondergangen.

Connectiviteit en prestaties

De Galaxy S21 5G en S21+ 5G verbinden naadloos met het Galaxy-ecosysteem en zijn voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde smartphone-chipset in een Galaxy ooit. Dat zorgt voor een hogere snelheid, energie-efficiëntie en een betere ondersteuning van 5G. Aan boord van je smartphone bevindt zich alles wat je nodig hebt om foto’s te verwerken, 8K-video’s op te nemen en ongestoord te gamen.

Het beschermen van gevoelige informatie is belangrijker dan ooit. De Galaxy S21 5G-serie is beveiligd met Knox Vault, Samsungs eigen beveiligingsplatform op chipsetniveau. Met de toevoeging van fraudebestendig beveiligd geheugen aan de beveiligde processor, komt niemand je smartphone binnen zonder dat jij dat wilt. De Galaxy S21 5G introduceert ook een nieuwe tool om je privacy te beschermen. Zo kun je de locatie metagegevens van je foto’s verwijderen voordat je ze deelt. Met de functie Private Sharebepaal jij wie toegang krijgt tot de content die je verzendt, en hoe lang die beschikbaar blijft.  

Galaxy S21 is perfect compatibel met andere Galaxy-apparaten, die je met SmartThings Find snel terugvindt, ook als ze offline zijn. Met Samsungs Galaxy SmartTagkun je zelfs spullen terugvinden die niet verbonden zijn. Bevestig simpelweg een SmartTag aan je sleutels, tas of zelfs de halsband van je huisdier en met SmartThings Find heb je ze binnen no-time gelokaliseerd.

Afbeelding: Samsung.

Prijzen en beschikbaarheid

Zowel de Galaxy S21 als S21+ zullen vanaf 29 januari in de winkelrekken liggen. Pre-orderen kan nu al via de webshop van Samsung. Je krijgt er dan gratis de Galaxy Buds Live en SmartTag bovenop. In onderstaande tabel vind je de prijzen voor de verschillende configuraties

 S21S21+
128GB€849€1049
256GB€899€1099

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business