Nieuws

Giveaway: Corsair Virtuoso RGB draadloze gaming headset

Corsair Virtuoso RGB
Samen met Corsair mag TechPulse een exemplaar weggeven van de high-end Corsair Virtuoso RGB draadloze gaming headset.

De Corsair Virtuoso is een draadloze gaming headset die 7.1 surround sound audiokwaliteit van het hoogste niveau weet te leveren om zo je spelervaring naar een nieuw niveau te tillen. Daarnaast is de headset enorm comfortabel om te dragen door zijn zachte oorkussens en vederlichte constructie en gaat de batterij makkelijk 20 uur mee. De ingebouwde RGB-verlichting zorgt er dan weer voor dat je deze parelkleurige headset kan aanpassen naar eigen smaak.

Wij mochten de Corsair Virtuoso RGB SE vorig jaar al een keertje testen en waren zeer positief over die ervaring. We geven dan ook graag een exemplaar weg aan een gelukkige winnaar.

Wat moet je doen?

Niet veel! We nodigen je natuurlijk uit om TechPulse te volgen op sociale media, maar we willen vooral de aandacht vestigen op de Virtuoso RGB en de nieuwe computercase die Corsair gisteren aangekondigd heeft, de 5000X RGB. Neem dus zeker even de tijd om de verschillende reviews te lezen en wie weet, misschien ontvang jij binnen enkele weken een headset in je brievenbus. Succes!

Deelnemen aan de wedstrijd kan via Gleam. Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business