Nieuws

Kijk langer gratis naar Apple TV+ (tot juni)

Het is een felle strijd in de wereld van streaming television. Amazon Prime Video, Netflix, Disney+ en Apple TV+ vechten om de kijkers en de leden. Daarbij lijkt unieke Content leading te zijn. Maar hoe win je het grote publiek voor je? Apple laat al zijn gebruikers gratis kennismaken met de dienst en verlengt het gratis proefabonnement.

Het is een felle strijd in de wereld van streaming television. Amazon Prime Video, Netflix, Disney+ en Apple TV+ vechten om de kijkers en de leden. Daarbij lijkt unieke content leading te zijn. Maar hoe win je het grote publiek voor je? Apple laat al zijn gebruikers gratis kennismaken met de dienst en verlengt het gratis proefabonnement.

Na de zomer

In de wandelgangen wordt lustig gepraat over een verlenging van de gratis proefperiode voor Apple TV+, dat je krijgt wanneer je de afgelopen tijd een Apple device hebt gekocht. Iedereen met een Apple TV+-abonnement dat afloopt in juni, kan toegang blijven krijgen tot juli 2021. Daarna gaat de prijs van 4,99 euro per maand in. Dus degenen die zich een jaar geleden bij de lancering van de dienst hebben aangemeld, kunnen in totaal negen maanden langer gratis toegang krijgen tot de streamingdienst van Apple. 

Voordelen

Apple gaat de komende weken iedereen benaderen die hiervoor in aanmerking komen middels een e-mail. Dankzij de nieuwe uitbreidingsronde kan Apple niet alleen zijn gebruikersbestand een oppepper geven, maar ook laten zien dat het een aantal geweldige samenwerkingen in petto heeft met topregisseurs en filmmakers. Daarnaast is Apple druk bezig met uitbreidingen van een aantal series, die toe zijn aan een tweede seizoen. Door de pandemie zijn veel producties op een lager pitje gezet, waardoor ze niet meer helemaal op schema lopen. Hopelijk zullen daardoor meer kijkers lid blijven, wanneer de gratis proefperiode beëindigd is.

Apple One

Apple heeft inmiddels ook de Apple One-bundel gelanceerd, waarin alle diensten zijn gecombineerd. Voor 14,95 euro per maand kijk je Apple TV+, luister je naar Apple Music, game je alles wat je maar kunt met Apple Arcade en krijg je 50GB aan opslag. Voor 19,95 euro krijg je niet alleen 200GB aan opslag, maar deel je het abonnement met maximaal 5 gezinsleden. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business