EPOS gaming audio

Gisteren heeft EPOS de toekomst van audio voorgesteld aan het grote publiek. Het bedrijf deed dit via een educatief virtueel evenement met verschillende keynotes en een panel van experten.

Advertentie

Zoals we al aanhaalden in onze review van de EPOS GTW 270, brengt EPOS vanaf dit jaar ook audioproducten voor gamers (en professionals) uit onder de eigen naam in plaats van via co-branding met Sennheiser. Tijdens het digitale “Power of audio” evenement, kregen we te horen waarom geluid zo belangrijk is voor gaming en andere vormen van entertainment. 

Wie daar dus interesse in heeft of graag wat bijleert over de manier waarop we luisteren (onze oren zijn maar een deel van de ervaring), doet er goed aan om de bijna twee uur durende sessie te bekijken op het YouTube-kanaal van EPOS. Ongeveer half de video bestaat uit het panel, waarin experts uit de industrie hun inzichten delen over de manier waarop audio de laatste jaren geëvolueerd is en waarom het nu belangrijker dan ooit is. 

Sneak peek

Tijdens het evenement kregen we ook een overzicht te zien van de geschiedenis van EPOS en hun samenwerking met moederbedrijf Demant (vooral bekend voor hoorapparaten) en Sennheiser. Naast een overzicht van de verschillende producten kregen wij als media ook een exclusieve sneak peek van enkele EPOS-producten die op de planning staan voor 2021, waaronder een stijlvolle microfoon die ongetwijfeld content creators zal aantrekken en een gloednieuwe gaming headset. 

Advertentie

Gerelateerde artikelen

EPOS GTW 270 Hybrid review: Unieke draadloze oortjes voor gamers

De EPOS GTW 270 Hybrid oortjes richten zich specifiek op gamers die thuis of onderweg draadloos willen gamen zonder last te hebben van vertraging.

EPOS Sennheiser GSP 670 review: Premium geluidskwaliteit voor gamers

De EPOS Sennheiser GSP 670 levert een fantastische geluidservaring voor elke gamer in het bezit van een PlayStation 4 of PC.

Audioproducent EPOS: “Wij kunnen innovaties brengen waarmee concurrenten problemen hebben.”

In juli lanceerde EPOS zich als producent van premium audio-oplossingen voor gamers en professionals. Maar hoe weet je als bedrijf wat je consument wil?

EPOS Sennheiser GSX 300 review: Betere audio voor gamers

De EPOS GSX 300 voegt een nieuwe dimensie toe aan de geluidservaring van je gaming headset, dankzij handige presets, 7.1 surround sound en fysieke knoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here