Nieuws

Poly lanceert nieuw portfolio video-oplossingen Studio P Series

De Studio P Series bestaan uit hardware- en softwareproducten die een dynamische totaaloplossing voor remote working creëren.

Poly heeft vandaag haar nieuwste productlijn Studio P Series aangekondigd. Een uitgebreid portfolio dat een oplossing biedt voor alle storingen die kunnen ontstaan tijdens een videomeeting. Thuiswerken zal nog lange tijd de norm blijven, ook wanneer iedereen de nodige coronavaccins ontvangen heeft. Wie thuiswerkt, weet dat goed materiaal noodzakelijk is. “De video- en audioconferencing-devices die je gebruikt, bepalen mee hoe jouw aanwezigheid en bijdrage ervaren worden en of je het doel van je meeting bereikt”,  zegt General Manager of Global Products Tom Puorro. Op die markt heeft Poly zich al voor het uitbreken van de pandemie gestort. Zo ontwikkelde Poly ooit de eerste headset voor de reis naar de maan.  

De producten van de Studio P Series komen toch vooral tot hun recht als je ze thuis gebruikt. De productlijn bestaat uit een ruim assortiment van hardwareproducten die op zichzelf staand kunnen gebruikt worden, maar hun echte meerwaarde zit pas in het ecosysteem dat ze creëren. Maar Poly kijkt verder dan materiaal. Met de Poly Lens-desktopapplicatie en supportprogramma Poly+ kan je er ook vanuit gaan dat je hardware optimaal ondersteund wordt. We geven een overzicht van wat de Studio P Series allemaal te bieden heeft:

Poly Studio P5 Webcam

Persoonlijke webcam met cameramogelijkheden die geoptimaliseerd zijn voor videoconferencing. Poly Studio P5 Webcam biedt een resolutie van 1080p en 4x digitale zoom, heeft een ingebouwde privacy-sluiter, een directionele microfoon en geïntegreerde USB-connectiviteit voor headsets voor gemakkelijke audio plug-and-play-connectiviteit. 

Prijs: 129 euro

Image credit: Plantronics Inc.

Poly Studio P15 Videobar

Persoonlijke videobar met krachtige 4K-helderheid, automatische camera-framing en een krachtige, geïntegreerde speaker en microfoon met geavanceerde NoiseBlock AI-technologie, die externe ruis blokkeert.

Prijs: 599 euro

Image Credit: Plantronics Inc.

Poly Studio P21 Meeting Display

Videoconferencing-display die alles omvat wat nodig is voor een premium alles-in-één-videoconferencing-ervaring, waaronder een 21” display, camera en audio. Dynamische omgevingsverlichting zorgt voor een betere presentatie en een goede videokwaliteit. De USB-connectiviteit maakt het mogelijk om de Poly Studio P21 met elke video-app op een pc of Mac te gebruiken. 

Prijs: 815 euro

Image Credit: Plantronics Inc.

Poly Studio P5 kit

De Poly Studio P5 webcam is te koppelen aan elk persoonlijk device: een Poly headset of Poly Sync draagbare speakerphone. Alles is in enkele seconden klaar voor gebruik. Je kan kiezen uit vier out-of-the-box combinaties met vaste of draadloze headset opties uit de Poly Voyager en Poly Blackwire productfamilies en uit kits met Poly Sync. 

Prijs: vanaf 149,95 euro

Poly Lens Desktop App

Met de Poly Lens Desktop App is het mogelijk om vanuit de cloud eenvoudig inzichten te krijgen en beheer voor werknemers op afstand te verrichten. De Poly Lens Desktop App geeft gebruikers ook tips voor het instellen van apparaten, het oplossen van problemen voor de best mogelijke verlichting, plaatsing van de camera en ergonomie voor de optimale inrichting van de werkruimte. Er is ook de mogelijkheid om de hele dag door persoonlijke gezondheids- en wellnesstips te krijgen, zoals tips voor beweging en hydratatie om energiek te blijven. Ondertussen kan IT-gegevens en inzichten beheren voor spraak, video en headsets via een enkele interface. 

Met Poly+ start Poly tenslotte nog een 24/7 supportservice. De Studio P Series-producten zijn vanaf april te bestellen via de website van Poly.

“We bevinden ons in een nieuw tijdperk van samenwerken. De Poly Studio P Series biedt je de zekerheid dat je elk moment kunt presteren.”

Tom Puorro, Poly

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Welke antivirussoftware gebruik jij?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business