Nieuws

BenQ introduceert zijn eerste gaming projector

BenQ lanceert de X1300i, een 4LED-projector die met zijn hoge helderheid en beeldverversing speciaal ontworpen is voor gaming.

Projectorfabrikant BenQ breidt vandaag zijn gamma uit met de komst van de X1300i, de eerste projector van het bedrijf die speciaal gericht is op gaming. Dankzij de beperkte inputlag van 8,3 ms bij 120Hz kan je met deze projector vlot genieten van jouw games, of het nu shooters of RPG’s zijn, en heb je ook vloeiende beelden bij jouw favoriete films en sportwedstrijden.

Groot scherm

De X1300i van BenQ bouwt verder op het idee dat een groter scherm enkel beter is, en dat is dan ook te zien aan deze beamer. Op een afstand van 2,87 meter heb je al een helder scherm van 100 inch, en beelden blijven helder tot wel 150 inch. De beeldverhouding is standaard 16:9, maar je kan meerdere verhoudingen selecteren. De standaardresolutie van de X1300i bedraagt 1080p, maar er is wel 4K-compatibiliteit voorzien. De 2D keystone-correctie op deze projector voegt aan de flexibiliteit van het toestel toe doordat je hem op meerdere plaatsen voor jouw scherm kan plaatsen. De X1300i is ook voorzien van enkele presets, waaronder de FPS-, RPG- en Sportsmodus, waardoor je steeds van de meest realistische weergaves kan genieten.

Hoge helderheid

Dankzij het gebruik van 4LED-technologie, waarbij er naast de 3 LED’s voor elke primaire kleur (rood, groen en blauw) een vierde blauwe LED wordt toegevoegd, stijgt de maximale helderheid van deze projector met tot wel 12 procent. De lichtsterke van 3.000 ANSI-lumen zorgt steeds voor een correcte weergave, waardoor je je zelfs in daglicht geen zorgen moet maken. De kleurdekking van 98 procent van de Rec.709-standaard en HDR-feature zorgen voor een diepe kleurenweergave. Daar komt dan nog eens een contrastverhouding van 500.000:1 bij dankzij de Dynamic Black-functie, dat je voldoende diepte geeft in zwarte beelden. Ook is er een automatische kleurkalibratie, die ervoor zorgt dat al jouw kleuren steeds consistent levendig blijven.

Audio

De geïntegreerde treVolo stereospeakers voorzien de audio bij jouw game-gerelateerde activiteiten en dankzij de Bongiovi DPS (Digital Power Station)-technologie heb je een rijkelijk geluid. Zo wordt de stereo-velddekking voortdurend geoptimaliseerd aan de hand van een algoritme dat met 120 kalibratiepunten steeds op zoek gaat de beste diepte en helderheid.

Verbindingen

Daarnaast is de X1300i ook nog eens een door Google gecertificeerde Android TV-projector. Zo heb je een directe toegang tot alles dat Android TV te bieden heeft, waaronder Google Play, Netflix, Amazon Prime en meer. Zo heb je altijd direct toegang tot al jouw favoriete films, series, games en sport. Dankzij de afstandsbediening kan je snel van bron wisselen, wat handig is, gezien de aanwezigheid van 2 HDMI 2.0-poorten.

De BenQ X1300i is vanaf vandaag beschikbaar voor de adviesprijs van 1.299 euro inclusief BTW.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business