Nieuws

BlizzConline: The Burning Crusade Classic en World of Warcraft Patch 9.1 aangekondigd

Chains of Domination Warcraft
Tijdens BlizzConline heeft Blizzard bekendgemaakt wat spelers kunnen verwachten in World of Warcraft: Shadowlands en Classic.

Het was wat langer wachten dan anders op de jaarlijkse BlizzCon, maar dat geduld werd vandaag beloond. Zo kondigde Blizzard aan dat World of Warcraft: Classic een uitbreiding zal krijgen in de vorm van The Burning Crusade en werd de eerste grote content patch voor Shadowlands voorgesteld.

The Burning Crusade Classic

World of Warcraft Classic: The Burning Crusade

Ondertussen is het al van 2007 geleden dat de eerste uitbreiding voor World of Warcraft werd uitgebracht. Tijd dus voor een terugkeer naar Outland, waar we voor de eerste keer als Blood Elf of Draenei konden spelen en het gevecht aangingen met Illidan in The Black Temple. Vliegende mounts zullen (opnieuw) voor de eerste keer beschikbaar zijn in Classic, Jewelcrafting wordt de nieuwste profession en Arena PvP maakt zijn debuut. 

Net zoals dat nu het geval is met Classic, zal TBC inbegrepen zijn in je World of Warcraft abonnement, wat betekent dat je zowel Shadowlands als TBC zal kunnen spelen voor een maandelijks bedrag. Ben je echter nog niet klaar met de huidige Classic-ervaring, dan kan je ervoor kiezen om de overstap niet te maken. Je character wordt dan overgezet naar een Classic Era server, waar je je volledig kan uitleven met Vanilla.  

World of Warcraft Shadowlands: Chains of Domination

Sire Denathrius is dan misschien wel verslagen, maar The Jailor denkt er nog lang niet aan om de Shadowlands los te laten uit zijn grip. In Chains of Domination breidt de Maw uit met een nieuw gebied vol daily quests, rares en collectibles. 

De Kyrian, Night Fae, Necrolords en Venthyr campaign zal zich in deze patch vooral richten op het samenbrengen van de vier covenants, wat belangrijk is als je een kans wil maken om Sanctum of Domination te overleven, de nieuwe 10-boss raid. Mythic dungeons zijn populairder dan ooit en daarom wordt er door Blizzard ook voorzien in een nieuwe mega-dungeon met maar liefst 8 bosses.

Daarnaast kan je uiteraard nog een hoop nieuwe content verwachten, van nieuwe cosmetics, mounts en pets tot het unlocken van vliegende mounts in de belangrijkste gebieden van de Shadowlands.

Bekijk ook zeker de verschillende panels waarin dieper werd ingegaan over wat er allemaal aan zit te komen. Dat kan op het World of Warcraft YouTube-kanaal of op BlizzCon.com.

Blizzconlinegamingworld of warcraft

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals