Nieuws

OnePlus vertelt op 8 maart meer over de OnePlus 9-serie

OnePlus 9
OnePlus heeft via Twitter een teaser gedeeld voor een aankondiging op 8 maart. Staat de OnePlus 9-serie voor de deur?

Na een week vol geruchten rond de OnePlus 9 smartphones, heeft OnePlus alvast een tipje van de sluier opgelicht. Het bedrijf plaatste gisteren immers een cryptische boodschap op Twitter met de woorden “When it ends it starts again”. 

Bijgevoegd was een link naar de OnePlus-website en een thumbnail van een OnePlus telefoon die een zonsondergang fotografeert. Het toestel is in schaduwen gehuld, maar de kans is groot dat het om de OnePlus 9 Pro gaat. De camera-app gebruikt, toevallig of niet, immers de Pro-modus om een foto te nemen. De link zelf stuurt je door naar OnePlus.com/Moonshot en na de zon zien we nu dus ook de maan verschijnen, vergezeld van de boodschap “Er komt iets moois aan” en 8 maart als datum. 

OnePlus 9 met Super Zoom?

Als je het ons vraagt, dan lijkt het er alvast erg op dat de OnePlus 9 (Pro?) dezelfde Moon Zoom/Super Zoom gaat krijgen die we ook al zagen in de Oppo Reno X2 Pro. Volgende week maandag weten we ongetwijfeld meer, maar het is nog niet duidelijk of OnePlus op dat punt ook de volledige line-up uit de doeken gaat doen. Historisch gezien gaan de launches van OnePlus immers gepaard met meerdere weken van teasers waarbij langzaam maar zeker nieuwe features worden aangekondigd. De kans is dus groot dat het in dit geval nog maar gaat om een aankondiging van een aankondiging en we de volledige OnePlus 9-serie pas later deze maand zullen leren kennen tijdens een launch event.

Komt er een OnePlus 9R?

Over hoeveel toestellen het zal gaan, is ook nog niet duidelijk, maar geruchten hebben het alvast over drie nieuwe toestellen. Naast de OnePlus 9 Pro en de standaard 9 zou er immers ook een goedkopere 9R zitten aankomen. Waar deze zich zal positioneren is nog niet geheel duidelijk, maar we verwachten ergens tussen de standaard en Nord-line-up. Aan de andere kant heeft OnePlus zijn aanbod vorig jaar enorm uitgebreid en hoeft er voor ons niet nog een telefoon bij te komen, aangezien de 8T perfect het instapmodel voor de 9-serie kan zijn. Een update voor de OnePlus Nord zouden we wel graag zien, maar als dat het geval is dan verwachten we hiervoor een aparte aankondiging binnen enkele maanden. We wachten bovendien ook nog vol spanning op de OnePlus-smartwatch.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business