Nieuws

Sonos Roam is de nieuwste draagbare speaker met Trueplay

Sonos Roam
De Sonos Roam biedt al het beste van Sonos in een kleine draagbare speakers. Alle snufjes als Trueplay en waterdichtheid met IPX7 inclusief.

De meeste details en foto’s waren al gelekt, maar Sonos heeft vandaag officieel de Roam aangekondigd. Een draagbare speaker die de fantastische audiokwaliteit aan boord heeft met de grootte van een speaker die in elke rugzak of tas past zodat je ‘m overal mee naartoe kan nemen. De Roam biedt bluetooth én WiFi zodat je hem thuis bijvoorbeeld naadloos kan koppelen aan bestaande speakers van Sonos.

Sonos Roam

“De Roam is de kleinste speaker die de audiogigant ooit heeft gemaakt.” Het bedrijf heeft extra ingezet op de ontwikkeling van extra bass, warme geluiden én toch een elegante speaker die niet te groot is.

De speaker connecteert automatisch met je WiFi als je thuiskomt en schakelt over op Bluetooth als je naar buiten gaat met vrienden familie. Alles werkt via de meest recente Sonos S2-app en past perfect in je bestaande multiroom systeem met de andere speakers van Sonos. Bovendien is Roam gemaakt voor Qi-chargers en dus is draadloos laden geen probleem. De gigant biedt een draadloze lader aan die apart verkrijgbaar is.

Roam biedt 10 uur luisterplezier op één lading, genoeg voor een hele avond feest in de tuin of in het park. Het leuke aan de nieuwe speaker is dat je hem zowel verticaal als horizontaal kan gebruiken. Een vergelijkbaar verhaal als bij JBL’s Charge-reeks. Met de Sonos-app kunnen alle Sonos-speakers worden gegroepeerd met Roam als er wordt gestreamd via bluetooth. Roam werkt met meer dan 100 streamingdiensten. Je kan luisteren via Sonos Radio, de Google Assistent, Apple AirPlay 2 of rechtstreeks vanaf je favoriete streamingdiensten en -apps als Spotify. 

Trueplay

Roam is ervoor gemaakt om waar je ook bent een ongelofelijke geluidsbeleving te creëren. Net als alle Sonos-producten is Roam getuned door toonaangevende experts uit de muziek- en filmindustrie om te garanderen dat de speaker content precies zo weergeeft als de maker het heeft bedoeld. De nauwkeurig ontworpen akoestische architectuur produceert een rijk en gedetailleerd geluid. Dat is net zo helder, diep en vol klinkt als je zou verwachten van een grotere speaker. Automatische Trueplay-tuning is nu ook beschikbaar als er wordt gestreamd via bluetooth, naast via wifi. Het betekent dat Roam altijd is afgesteld voor de beste luisterbeleving in elke omgeving. 

De IP67 rating betekent dat de Roam volledig water- en stofdicht is gemaakt. Je kan hem mee onder water nemen of perfect op het strand gebruiken zonder dat je op het zand moet letten. De draagbare speaker is dus gemaakt voor alle weersomstandigheden.

Prijzen en beschikbaarheid

Sonos Roam is beschikbaar vanaf 20 april 2021 in België en Nederland en zal te koop zijn voor 179 euro. De nieuwe speaker is verkrijgbaar in het gekende Lunar White en Shadow Black. Twee kleuren die je onder ook kan krijgen bij de Sonos Move.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business